Vrei să verifici identitatea contului Winmasters și nu știi cum? Îți spunem noi!

Verificarea contului (KYC) la Winmasters (vezi site-ul agenției) este un proces simplu, dar va fi și mai simplu după ce termini de citit acest articol deoarece îți voi arăta pas cu pas tot ce ai de făcut.

winmasters-1.png

Ce acte sunt solicitate?

  • copie după un act de identitate – de preferabil o poză a buletinului sau a pașaportului. S-ar putea ca permisul de conducere sau un alt act să fie refuzat.
  • dovadă a metodei de plată – dacă ai depus cu cardul, atunci este necesar o poză a feței cardului, unde doar ultimele patru cifre trebuie să fie vizibile (restul trebuie acoperite). Nu este solicitată și poză cu spatele cardului. Dacă în schimb ai depus prin Skrill sau Neteller, atunci va trebui să faci un screenshot al contului de portofel electronic care să demonstreze că ai făcut o depunere către Winmasters (D.1278 /29.06.2016).
  • dovadă a adresei – o copie a unui extras de cont bancar sau a unei facturi de utilități (gaze, curent, TV, internet etc) care să nu fie mai veche de 3 luni și care să conțină numele și adresa. Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează următorul articol pentru informații suplimentare: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html

Cei de la Winmasters recomandă ca actele furnizate să fie fotografiate și nu scanate. Ai grijă ca toate cele patru colțuri ale documentului să fie vizibile în poză, iar informațiile să fie clare și ușor de citit.

Cum trimit documentele?

Intră pe winmasters.com și loghează-te pe contul tău de pariuri. În partea de sus a paginii vei găsi un buton care conține userul tău; apasă pe acesta pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”, acolo unde trebuie să accesezi ”Încarcă documentele (KYC)”.

winmasters-2.png

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Există un termen limită până când îmi pot verifica contul?
Contul trebuie verificat înainte de prima retragere, dar în rest nu există vreun termen limită. În schimb este recomandat ca din motive de securitate să trimiți actele într-un timp cât mai scurt și să nu aștepți până în ultimul moment.

În cât timp este contul verificat?
De obicei verificarea se face în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri poate dura până la 3 zile lucrătoare. Poți intra pe forumul de discuții Winmasters pentru a vedea cât a durat acest proces în cazul altor utilizatori Pariurix. 

Unde găsesc detalii suplimentare despre procesul de verificare?
Dacă vrei să afli mai multe despre procesul de verificare al contului de pariuri și de ce acesta este necesar la fiecare agenție în parte, atunci recomand să citești următorul articol: KYC - Verificarea identității contului la casele de pariuri online

 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive