Vrei să verifici identitatea contului Maxbet? Vezi aici ce ai de făcut!

Dacă te-ai înregistrat la Maxbet (D. 3501/ 23.12.2015) și nu știi cum să îți verifici contul de pariuri, atunci ești în locul potrivit. Nu vei găsi pe site-ul maxbet.ro prea multe informații despre procesul de verificare, dar pe de altă parte vei primi la scurt timp după înregistrare un mail care conține tot ce trebuie să știi (sau aproape tot), iar aceste informații le voi prezenta și eu în cele ce urmează.

maxbet-1.png

Ce documente trebuie să trimit?

  1. O copie a unui act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). Acesta trebuie să conțină următoarele informații: nume, prenume, adresă, data nașterii, data expirării,semnătura (deși aici la semnătură nu cred că este obligatoriu, nu de alta dar cu siguranță nu avem așa ceva pe buletin)
  2. Copie după o dovadă a adresei (factură de utilităţi sau extras de cont). Aceasta trebuie să conțină următoarele informații: nume, prenume, adresă, logo-ul companiei și data (să nu fie mai veche de 3 luni). Dacă întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document, atunci consultă acest articol: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html

Unde trimit documentele?

Documentele se trimit pe email la adresa suport@maxbet.ro. Mailul trebuie trimis după adresa asociată contului tău de pariuri. Recomand să pui un titlu de tipul ”Verificare cont”, iar în conținut, pe lângă pozele documentelor prezentate mai sus, să scrii și userul tău de pariuri.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Pot trimite atât poze scanate cât și fotografiate?
Acest lucru nu este menționat în mailul primit de la agenție, dar userii Pariurix au semnalat pe forumul de discuții Maxbet că documentele scanate nu sunt acceptate, ci doar cele fotografiate! Poți face poze inclusiv cu un telefon mobil, dar informațiile trebuie să fie clare și ușor de citit. De asemenea ai grijă ca în poză să prinzi toate cele patru colțuri ale documentului.

Ce format este acceptat?
Formatul trebuie să fie .jpeg, .tiff sau .pdf. În mod normal poze trimise în format .png sau .bmp vor fi refuzate.

Care este dimensiunea maximă a pozelor?
Majoritatea operatorilor de pariuri solicită o dimensiune maximă de 5MB sau 10MB, dar la Maxbet este recomandat ca întreg atașamentul din mail (ambele poze) să nu aibă mai mult de 1MB.

Cât durează verificarea contului?
Mai mulți utilizatori Pariurix s-au plâns pe forum că au așteptat mai bine de o săptămână  până când contul le-a fost verificat. De aceea recomand să trimiți documentele solicitate imediat ce ți-ai deschis un cont.

Ce trebuie să mai știu?
În mod normal poți depune și paria chiar dacă nu ai un cont verificat, dar nu poți solicita retrageri. Dar pe de altă parte cei de la Maxbet te vor stresa cu email-uri în care îți vor cere să trimiți documentele într-un timp cât mai scurt, deci este bine să nu amâni prea mult.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive