Vrei să verifici contul la o casă de pariuri online şi n-ai factura pe numele tău? Vezi aici soluţionarea problemei!

În momentul în care trebuie să vă verificaţi contul deschis la una dintre agenţiile de pariuri online, lucru care se întâmplă cel mai des atunci când doriţi să retrageţi pentru prima dată bani, vi se solicită o copie scanată dupa buletin şi o copie după o factură avută pe numele vostru.

Toată această verificare este diferită de la o casă la alta şi durează diferit de la o agenţie la alta. Unele agenţii cer doar copie după buletin, pe când altele cer ambele documente.

Să presupunem că atunci când doriţi să efectuaţi verificarea contului vi se solicita o factură pe numele vostru şi nu deţineţi un astfel de act. Cel mai indicat este să mergeţi la bancă şi să solicitaţi un extras de cont bancar detaliat. În cadrul acestui document bancar apar numele şi adresa voastră. În cazul în care nici acest lucru nu este posibil, mai există varianta să trimiteţi agenţiei de pariuri online un mail în care să explicaţi că locuiţi cu părinţii şi n-aveţi facturi pe numele vostru.

Aceasta este o explicaţie plauzibilă şi ar trebui să funcţioneze. Totuşi, şi în acest caz vi se va cere o copie după o factură de utilităţi pe numele părinţilor. Ţineţi cont de faptul că numele de familie trebuie să fie identic cu cel din buletin, altfel riscaţi ca agenţia de pariuri online să vă blocheze contul o perioadă, considerând acţiunea voastră ca fiind frauduloasă.

Aşadar aveţi mare grijă atunci când aveţi probleme cu actele, pentru că la prima greşeală cât de mică şi care ridică suspiciuni veţi fi imediat sancţionaţi fără drept de apel.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii