Vrei să pariezi pe victoria Stelei? Atunci asigură-te cu un pariu fără risc de 200RON!

pariu-fara-risc-steaua.png

Steaua are o misiune foarte dificilă în această seară, ea având nevoie de o remiză de la 2:2 în sus, sau de o victorie pe terenul celor de la Villarreal pentru a se califica în primăvara Europa League. Dacă ești optimist că echipa lui Reghecampf va scoate un rezultat pozitiv și vrei să pariezi pe o victorie a acesteia, atunci recomand să o faci la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) deoarece vei fi rambursat în cazul în care pariul este pierzător.


Pariază acum la Netbet pe victoria Stelei! Primești banii înapoi dacă pierzi!

 

Cum pot să profit de pe urma acestei promoții?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”200 RON Pariu Sigur - Steaua București” și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează un pariu single pre-meci de tipul 1x2 pe victoria ”roș-albaștrilor” (miză minimă 50RON), iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi suma pariată sub formă de bonus în limita a 200RON. 

Cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și va trebui rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea fi retras. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile de la creditare.

Exemplu: Pariezi 200RON pe victoria Stelei. Dacă aceasta se impune vei câștiga nu mai puțin de 1,750RON, și asta pentru că pronosticul ”2 solist” are o cotă atractivă de 8.75. Dacă meciul se termină cu o remiză sau cu victoria gazdelor vei primi înapoi cei 200RON pariați sub formă de bonus. Vei avea de rulat suma de 1,200RON înainte de a putea solicita o retragere. Pariază și tu acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!