Vrei să pariezi pe Portugalia în meciul cu Ţara Galilor? Vezi la ce casă de pariuri cota pentru victoria lui Ronaldo & co. este 9!

Prima semifinală de la Euro 2016 se anunţă extrem de interesantă. Portugalia are totuşi prima şansă la victorie având mai mulţi jucători de calitate faţă de galezi. Tocmai de aceea m-am gândit să-ţi spun că la această casă de pariuri online ai chiar posibilitatea de a paria pe victoria Portugaliei la o cotă de 9. La fel de bine însă poţi paria însă şi pe succesul galezilor pe o cotă de 11.

portugalia-tara-galilor-cote-marite.JPG

Pentru a beneficia de oricare din aceste două cote (Portugalia 9 - Ţara Galilor) nu trebuie să faci nimic special, ci doar să urmezi paşii prezentaţi mai jos:

  1. Dai click aici şi deschizi cont la casa de pariuri (oferta este valabilă doar pentru clienţii noi) folosind codul bonus ROEURO
  2. Efectuezi o depunere cu cardul sau cu ajutorul Paysafecard
  3. Pariezi maxim 40 RON pe victoria în timpul regulamentar a Portugaliei sau a Ţării Galilor (în funcţie de preferinţe) pe cota din ofertă (care nu va fi 9 sau 11).
  4. Bagi berea la rece şi aştepţi startul partidei.

După ce s-a terminat partida un lucru este sigur: tu NU ai pierdut nici măcar un ban. Dacă NU a câştigat echipa aleasă de tine în timpul regulamentar miza jucată de tine îţi va fi rambursată de către casa de pariuri integral, până la 40 RON:

În schimb, dacă pariul tău va fi câştigător vei primi mai întâi câştigul normal sub formă de bani cash. Ulterior ţi se va acorda şi diferenţa până la câştigul existent cu cota mărită, diferenţă acordată ca şi bonus.Hai să vin şi cu 2 exemple că poate nu este totul clar.

Pariezi 40 RON pe Portugalia (poţi paria şi o sumă mai mică, dar de o astfel de cotă poţi beneficia o singură dată, aşa că sfatul meu este să încerci să profiţi la maxim de ea) şi Portugalia câştigă în 90 de minute. În acest caz vei câştiga 88 RON cash (cota actuală este 2.20). Apoi, în maxim 48 de ore vei primi diferenţa între câştigul cu cota mărită de 9, adică 360 RON, şi câştigul deja primit. Asta înseamnă că vei primi un bonus de 272 RON.

A doua variantă ar fi să mizezi pe Ţara Galilor.

Pariezi 40 RON pe Ţara Galilor şi galezii câştigă în 90 minute. În acest caz vei câştiga 156 RON cash (cota actuală 3.90), iar în maxim 48 ore îţi va fi acordat bonusul ce constă în diferenţa până la 440 RON, adică 284 RON.

Ce mai trebuie să ştii despre această promoţie:

  • este disponibilă doar pentru clienţii noi dacă aceştia utilizează codul ROEURO la înregistrare
  • dacă accepţi această ofertă (foloseşti codul ROEURO la înregistrare) nu vei mai putea beneficia de bonusul la prima depunere acordat de casa de pariuri
  • este valabilă strict pentru rezultatul partidei după 90 de minute
  • suma maximă returnată ca bonus dacă pariul este pierdut este de 40 RON
  • câştigurile suplimentare vor fi acordate în maxim 48 de ore şi vor trebui rulate pe cote de minim 1.60

Pariază acum pe Portugalia @ 9 sau pe Ţara Galilor @ 11!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi