Vrei sa pariezi astazi pe Real Madrid în Clasico? Vezi cum poţi câştiga mai mult decât în mod normal, cu mai puţine riscuri!

El Clasico din această seară poate decide în mare măsură câştigătoarea titlului în La Liga, asta dacă Real Madrid va reuşi să obţină victoria. Vrei să pariezi pe echipa lui Zidane? Atunci citeşte acest articol şi vei vedea cum poţi câştiga mai mult dar şi cum poţi să pariezi pe "albi" cu mai puţine riscuri.

Unibet - client existent

Unibet oferă clienţilor existenţi un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de madrileni dacă mizezi 120 RON pe victoria Realului. Pentru a beneficia de promoţie intră aici pe Unibet, apoi pe pagina Promoţii Pariuri, pe pagina promoţiei "Câştigă un Pariu Gratuit pentru fiecare gol înscris de echipa ta", în acea pagină optează pentru promoţie.

După ce te-ai înscris la promoţie plasează pariul eligibil. 120 RON pe Meci - Real Madrid, cota 2.10. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 252 RON cash, la care se alătură câte un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol înscris de gruparea "blanco". Dacă Real Madrid nu câştigă dar înscrie vei primi câte 25 RON sub formă de pariu gratuit pentru fiecare gol marcat de Ronaldo & co.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-unibet-pariu-gratuit-de-25-ron-pentru-fiecare-gol-marcat-de-echipa-favorita-in-clasico.html.

Pariază acum pe Real şi câştigă 25 RON pentru fiecare gol înscris de madrileni!

Unibet - client nou

Unibet oferă clienţilor noi un pariu fără risc de până la 250 RON. În plus, special pentru acest joc dintre Real Madrid şi Barcelona mai acordă şi un pariu gratuit de 50 RON pentru a-l folosi pe meciul FCSB - Viitorul dacă pariezi 100 RON pe El Clasico.

Deschide cont la Unibet şi plasează PRIMUL pariu pe victorie Real Madrid cu o miză de 100 RON. Dacă iese pariul vei câştiga 210 RON, la care se adaugă un pariu gratuit de 50 RON pe care să-l foloseşti la meciul de luni dintre FCSB şi Viitorul. În cazul în care madrilenii nu vor câştiga vei primi miza de 100 RON înapoi sub formă de bonus, la care se adaugă şi pariul gratuit de 50 RON pentru disputa de mâine din play-off-ul Ligii 1.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-unibet-pentru-clientii-noi-pariu-gratuit-de-50-ron-pentru-fcsb-viitorul-constanta.html.

Pariază acum 100 RON fără risc pe Real Madrid şi bucură-te şi de pariul gratuit de 50 RON oferit special de Unibet!

Netbet - client nou

Chiar dacă nu are legătură neapărat cu victoria madrilenilor, în cazul în care nu ai cont la Netbet vreau să te anunţ că poţi beneficia de o super cotă de 5 pentru minim 2 goluri marcate în Clasico.

Înscrie-te la promoţie pe această pagină, pariază pe pronosticul peste 1.5 goluri la acest meci cu o miză de 40 RON şi dacă pariul va fi câştigat vei primi câştigul cash şi diferenţa până la 200 RON sub formă de pariu gratuit!

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-netbet-cota-5-in-loc-de-109-pentru-peste-15-goluri-in-derby-ul-real-madrid-barcelona.html.

Pariază acum pe minim 2 goluri marcate în El Clasico şi câştigă până la 200 RON!

Sportingbet - client existent

Sportingbet oferă clienţilor existenţi un pariu gratuit de 20 RON pentru fiecare gol marcat de madrileni dacă mizezi 80 RON pe victoria Realului.

Plasează pariul eligibil: 80 RON pe 1x2 - Real Madrid, cota 2.15. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 172 RON cash, la care se alătură cun pariu gratuit de maxim 80 RON (20 RON pentru fiecare gol înscris de "albi"). Dacă Real Madrid nu câştigă dar înscrie vei primi pariul gratuit calculat ca produs dintre numărul de goluri înscrise de Ronaldo & co. şi 20 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-sportingbet-20-ron-pentru-fiecare-gol-marcat-de-echipa-favorita-in-real-madrid-barcelona.html

Pariază acum pe Real şi câştigă 20 RON pentru fiecare gol înscris de madrileni!

Betfair - client nou

Betfair oferă clienţilor noi o cotă de 8 pentru victoria lui Real Madrid. Pentru a beneficia de promoţie deschide cont pe Betfair folosind codul promoţional ZSKN61.

După ce te-ai înscris plasează 50 RON în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final - Real Madrid" la El Clasico. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 50 RON cash, la care se adaugă un bonus de 350 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/promotie-betfair-cota-8-in-loc-de-215-pentru-victorie-real-madrid-sau-cota-12-in-loc-de-34-pentru-victoria-barcelonei.html.

Pariază acum 50 RON pe Real şi câştigă 400 RON dacă madrilenii vor câştiga!

Netbet - client existent

Clienţii existenţi ai casei de pariuri Netbet au primul pariu plasat pe joc cu doar 50% riscuri. Înscrie-te la promoţie pe site-ul Netbet, altfel nu vei beneficia de ea.

Plasează un pariu cu miza de 100 RON pe victorie Real Madrid la cota 2.15. Dacă pariul va fi câştigat vei primi 215 RON cash. În caz contrar vei primi un pariu gratuit de 50 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-netbet-pariu-cu-doar-50-riscuri-pentru-meciul-real-madrid-barcelona.html.

Pariază acum 100 RON pe victoria madrilenilor cu doar 50% riscuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi