Vrei sa pariezi astazi pe Barcelona în Clasico? Vezi cum poţi câştiga mai mult decât în mod normal, cu mai puţine riscuri!

Barcelona poate rămâne în cursa pentru titlu dacă va reuşi să câştige El Clasico din această seară. Vrei să pariezi pe echipa pregătită de Luis Enrique? Atunci citeşte acest articol şi vei vedea cum poţi câştiga mai mult dar şi cum poţi să pariezi pe catalani cu mai puţine riscuri.

Unibet - client existent

Oferă clienţilor existenţi un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de catalani dacă mizezi 120 RON pe victoria Barcelona. Pentru a beneficia de promoţie intră aici pe Unibet, apoi pe pagina Promoţii Pariuri, pe pagina promoţiei "Câştigă un Pariu Gratuit pentru fiecare gol înscris de echipa ta", în acea pagină optează pentru promoţie.

După ce te-ai înscris la promoţie plasează pariul eligibil. 120 RON pe "Meci - Barcelona", cota 3.20. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 384 RON cash, la care se adaugă câte un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol înscris de gruparea "blaugrana". Dacă Barcelona nu câştigă dar înscrie vei primi câte 25 RON sub formă de pariu gratuit pentru fiecare gol marcat de Messi & co.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-unibet-pariu-gratuit-de-25-ron-pentru-fiecare-gol-marcat-de-echipa-favorita-in-clasico.html.

Pariază acum pe Barcelona şi câştigă 25 RON pentru fiecare gol înscris de catalani!

Unibet - client nou

Unibet oferă clienţilor noi un pariu fără risc de până la 250 RON. În plus, special pentru acest joc dintre Real Madrid şi Barcelona mai acordă şi un pariu gratuit de 50 RON pentru a-l folosi pe meciul FCSB - Viitorul dacă pariezi 100 RON pe El Clasico.

Deschide cont la Unibet şi plasează PRIMUL pariu pe victorie Barcelona cu o miză de 100 RON. Dacă iese pariul vei câştiga 320 RON, la care se adaugă un pariu gratuit de 50 RON pe care să-l foloseşti la meciul de luni dintre FCSB şi Viitorul. În cazul în care catalanii nu vor câştiga vei primi miza de 100 RON înapoi sub formă de bonus, la care se adaugă şi pariul gratuit de 50 RON pentru disputa de mâine din play-off-ul Ligii 1.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-unibet-pentru-clientii-noi-pariu-gratuit-de-50-ron-pentru-fcsb-viitorul-constanta.html.

Pariază acum 100 RON fără risc pe Barcelona şi bucură-te şi de pariul gratuit de 50 RON oferit special de Unibet!

Netbet - client nou

Chiar dacă nu are legătură neapărat cu victoria catalanilor, în cazul în care nu ai cont la Netbet vreau să te anunţ că poţi beneficia de o super cotă de 5 pentru minim 2 goluri marcate în Clasico.

Înscrie-te la promoţie pe această pagină, pariază pe pronosticul peste 1.5 goluri la acest meci cu o miză de 40 RON şi dacă pariul va fi câştigat vei primi câştigul cash şi diferenţa până la 200 RON sub formă de pariu gratuit! Dacă pariul va fi pierdut vei primi un pariu gratuit de 10 RON!

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-netbet-cota-5-in-loc-de-109-pentru-peste-15-goluri-in-derby-ul-real-madrid-barcelona.html.

Pariază acum pe minim 2 goluri marcate în El Clasico şi câştigă până la 200 RON!

Sportingbet - client existent

Sportingbet oferă clienţilor existenţi un pariu gratuit de 20 RON pentru fiecare gol marcat de catalani dacă mizezi 80 RON pe victoria Barcelonei.

Plasează pariul eligibil: 80 RON pe 1x2 - Barcelona, cota 3.20. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 256 RON cash, la care se alătură cun pariu gratuit de maxim 80 RON (20 RON pentru fiecare gol înscris de catalani). Dacă Barcelona nu câştigă dar înscrie vei primi pariul gratuit calculat ca produs dintre numărul de goluri înscrise de Messi & co. şi 20 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-sportingbet-20-ron-pentru-fiecare-gol-marcat-de-echipa-favorita-in-real-madrid-barcelona.html

Pariază acum pe Barcelona şi câştigă 20 RON pentru fiecare gol înscris de elevii lui Enrique!

Betfair - client nou

Betfair oferă clienţilor noi o cotă de 12 pentru victoria Barcelonei. Pentru a beneficia de promoţie deschide cont la Betfair folosind codul promoţional ZSKN61.

După ce te-ai înscris plasează 50 RON în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final - Barcelona" la El Clasico. Dacă pariul va fi câştigător vei primi 50 RON cash, la care se adaugă un bonus de 550 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/promotie-betfair-cota-8-in-loc-de-215-pentru-victorie-real-madrid-sau-cota-12-in-loc-de-34-pentru-victoria-barcelonei.html.

Pariază acum 50 RON pe Barcelona şi câştigă 600 RON dacă gruparea catalană va câştiga!

Netbet - client existent

Clienţii existenţi ai casei de pariuri Netbet au primul pariu plasat pe joc cu doar 50% riscuri. Înscrie-te la promoţie pe site-ul Netbet, altfel nu vei beneficia de ea.

Plasează un pariu cu miza de 100 RON pe victorie Barcelona la cota 3.20. Dacă pariul va fi câştigat vei primi 320 RON cash. În caz contrar vei primi un pariu gratuit de 50 RON.

Toate informaţiile despre promoţie le găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-netbet-pariu-cu-doar-50-riscuri-pentru-meciul-real-madrid-barcelona.html.

Pariază acum 100 RON pe victoria Barcelonei cu doar 50% riscuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi