Vrei să joci poker pe bani de acasă? Află cum poţi face asta!

Dacă doriţi să jucaţi poker pe bani de acasă aveţi nevoie în primul rând de un card pentru a vă alimenta contul. Odată ce deţineţi un card daţi click aici şi vă deschideţi cont la cea mai mare cameră de poker online. Va trebui să downloadaţi soft-ul şi apoi să vă înregistraţi. ATENŢIE! Completati datele cu atenţie, să fie corecte şi reale, pentru că altfel riscaţi să nu puteţi retrage eventualele câştiguri.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

pokerstars.jpg

După ce aţi creat şi activat contul vă puteţi loga în soft. Acum va trebui să intraţi în meniul ''Depuneri'' de unde veţi alege metoda de depunere dorită. Dacă aţi optat pentru card de credit/debit va trebui să introduceţi datele cardului (număr card, numele şi prenumele titularului, codul de securitate din trei cifre şi data de expirare). Urmează apoi să scrieţi suma care doriţi s-o depozitaţi, daţi click pe Submit sau Depunere şi banii vă vor intra în cont.

Reveniţi acum în softul de poker de unde alegeţi ce anume doriţi să jucaţi. Dacă vreţi să jucaţi la mesele cash alegeţi tipul dorit şi vă vor apărea doar mesele care corespund cerinţelor voastre. Acelaşi lucru este valabil dacă doriţi să participaţi la turnee sau Sit & go-uri. Selectând opţiunile dorite (buy-in, tip de joc, ora etc) vă vor fi afişate doar acestea.

Dacă doriţi să jucaţi la o masă cash vi se va deschide o fereastră nouă unde puteţi adăuga big blind-ul şi astfel veţi începe să jucaţi. În schimb, dacă aţi ales un turneu Sit&go veţi începe să jucaţi când se va strânge numărul de jucători pentru care este organizat turneul. Pentru celelalte turnee există o oră de start la care va trebui să fiţi logat în soft pentru a putea juca.

Dacă aveţi întrebări legate despre jocul de poker pe bani de acasă vă aşteptăm pe forumul de discuţii poker. Aici puteţi vedea care sunt camerele de poker la care puteţi juca online.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi