Vrei astăzi șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino? Vezi aici cum le poți obține!

"Meciul zilei" este o promoție prin care Sportingbet (deschide cont acum) oferă fiecărui client șapte rotiri în cadrul jocului de cazino Starburst dacă acesta pariază pe partida aleasă pentru ziua respectivă.

Astăzi, 20 iulie 2015, ca și în zilele precedente, a fost ales un meci din România Liga 1:FC Botoșani vs Viitorul Constanța. Pariul tău trebuie să fie singur pe bilet și trebuie plasat pe opțiunea "Scor corect" înainte ca meciul să înceapă. Poți paria orice sumă dorești începând cu 2RON iar rotirile vor fi creditate în jocul Starburst marți la ora 13:00 indiferent de suma pariată.

Atât Botoșani cât și Viitorul au început acest sezon cu câte o remiză dar echipa moldavă este angrenată și în cupele europene, acolo unde joi va întâlni acasă pe Legia Varșovia în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Europa League. În jocul de astăzi Botoșani este favorită cu o cotă de 2.00 în timp ce o victorie a echipei lui Hagi sau o remiză au cote egale de 3.30.

Pe site-ul Pariurix vei găsi o avancronică la acest meci în care unul din colegii mei ți-a oferit trei ponturi printre care și unul pe opțiunea Scor Corect.

meciul-zilei.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi