Vor să fie mari! Cu o victorie cu galezii, puştii lui Rădoi îşi fac planuri pentru Euro 2019

În vreme ce pentru Euro 2020 jucătorii lui Contra mai au de muncit, puştii din naţionala Under21 a României îşi fac deja planuri pentru turneul final european de la anul. Pe locul doi în grupa 8 din preliminarii, fotbaliştii lui Mirel Rădoi au nevoie de 4 puncte în ultimele două meciuri pentru a fi siguri de biletul pentru Euro 2019. "Tricolorii mici" n-ar trebui să întâmpine probleme în aceste ultime două partide - ambele urmând să le dispute pe propriul teren. 

Pariază pe meciul dintre România U21 şi Ţara Galilor U21 şi încasează un bonus atractiv de bun venit! 

Ţara Galilor şi Liechtenstein (marţi, la Ploieşti) sunt meciurile după care puştii lui Rădoi pot face ca şampania să curgă în valuri. Gazeta Sporturilor scrie că fostul jucător al Stelei este nerăbdător să ducă la bun sfârşit campania dar, în acelaşi timp, are o problemă importantă înaintea meciului din acestă seară cu galezii - Rădoi are la dispoziţie trei atacanţi de meserie, care se bat pentru două locuri de titulari în primul "11". 

La meciul cu Bosnia, George Pușcaș și Andrei Ivan au fost suspendați, dar acum ambii pot intra din primul minut pe teren contra Ţării Galilor. În plus, atacantul danezilor de la Esbjerg - Adrian Petre este mai pregătit ca niciodată să-şi ajute echipa. 

Petre şi Ianis Hagi s-au ocupat de ultima victorie a naţionalei noastre U21, 2-0 cu Bosnia la Constanţa. Pe de altă parte, Ivan a marcat golul doi care le-a asigurat românilor victoria de "aur" din Portugalia. 

România U21, echipa probabilă: Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Cicâldău, Nedelcu - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Pușcaș (Ivan)

La această casă de pariuri online, România U21 are cota 1.40 la victorie în meciul cu Ţara Galilor, în vreme ce pentru o miză pe victoria jucătorilor lui Rădoi şi ambele marchează aici cota este 3.90. 

Gică Hagi nu a mai fost zărit de ceva vreme la meciurile naţionalei mari, dar fostul mare jucător al "Generaţiei de Aur" este nelipsit de la meciurile puştilor din naţionala U21. "Regele" şi-a anunţat prezenţa în tribune şi în această seară pentru a urmări pe viu meciul găzduit de arena din Cluj. O victorie cu galezii şi un egal, marţi, cu Liechtenstein rezolvă definitiv ecuaţia calificării "tricolorilor mici" la Euro 2019. Portugalia a făcut scor în Liechtenstein (9-0) şi conduce grupa României. 

Iată cum se prezintă clasamentul Grupei 8 în acest moment:


  
Meciurile rămase de jucat: (locul 1 se califică direct la Euro 2019, iar cele mai bune 4  locuri 2 din grupe se vor confrunta într-un baraj): 

12.10.2018: România – Țara Galilor (astăzi, ora 19.00, în direct pe ProX)

16.10.2018: România – Liechtenstein
                      Portugalia – Bosnia-Herțegovina
                      Țara Galilor – Elveția

Deschide cont, pariază pe meciul România U21 - Ţara Galilor U21 şi încasează bonusul de bun venit!

 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi