Vladimir Putin a înnebunit după un joc de poker

Rusia nu se lasă mai prejos și încearcă să concureze cu SUA pentru supranumele de „țara tuturor posibilităților”, numai că imperiul din Est pune mai mult accent pe partea negativă a expresiei. 

O poveste din poker spune că țarul Vladimir Putin s-a înfuriat peste măsură după ce Ralph Perry, un jucător de origine rusă, a fost bătut la un turneu important de lituanianul Antanas “Tony G” Guoga (foto). Pentru că poate să facă tot ce vrea „mușchiul” lui, Putin a dispus autorităților în măsură să îl declare persona non grata pe Tony G, care este și europarlamentar al țării sale. 

„Îmi vine să râd. Ce crimă am comis? Aaaa, cred că știu cu ce l-am supărat. Este din cauza victoriei în fața faimosului Ralph Perry. A jucat teribil de prost și l-am trimis înapoi în Rusia. De atunci le-am dat viteză mai multor jucători ruși. Le-am zis să se urce pe biciclete și să dispară”, a comentat lituanianul, care a câștigat peste 5 milioane de euro până acum din turnee de poker.

Antanas a fost campion la cub Rubik al Lituaniei până la vârsta de 11 ani, când a plecat împreună cu familia în Australia. Joacă poker de la 18 ani, fiind cunoscut pentru felul în care își scoate din minți adversarii prin comentariile din timpul jocului. În noiembrie 2007, a făcut o altă „aroganță” la adresa rușilor. După ce a câștigat un turneu de 205.000 de dolari la Moscova, a anunțat că lasă toți banii organizatorilor, pentru a-i dona copiilor orfani.

În februarie 2010, Tony G a fondat Federația Lituaniană de Poker. În același an, a plătit 500.000 de euro pentru ca echipa națională de baschet să aplice pentru un wild-card la Campionatul Mondial din Turcia. Donația i-a adus un post de vicepreședinte al Federației Lituaniene de Baschet. Mare om, mare caracter.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi