Vlad Darie a câştigat Belgian Poker Challenge şi a ajuns la câştiguri din poker de 900.000 de euro! Săptămână istorică pentru români

 darie.jpg

Vlad Darie a câştigat, la finalul săptămânii trecute, Belgian Poker Challenge. Turneul cu 600 de participanţi şi un buy-in de 1100 euro i-a adus jucătorului din Satu Mare al patrulea cel mai mare premiu din carieră, 90.600 euro.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI TURNEE!

În paralel cu Unibet Open Bucureşti, la Namur s-a ţinut un turneu de valoare apropiată. Dacă în capitala României compatrioţii noştri au scris istorie, 10 dintre ultimii 15 şi marele campion, Traian Bostan, fiind români, în Belgia competiţia a fost dominată tot de un jucător născut la nord de Dunăre.

Vlad Darie (Satu Mare) a confirmat încă o dată că se află într-o stare de graţie, după ce în ultimele săptămâni la Bregenz (Austria) şi la WSOP Circuit Paris reuşise de fiecare dată să intre în bani, apropiindu-se agonizant de mult de mesele finale (locurile 10, respectiv 11).
 
De data aceasta, românul nu doar că a ajuns la masa finală, dar a dominat-o de o manieră categorică. Cu 1.615.000 fise în faţă când în concurs mai rămăseseră 26 de jucători, Vlad şi-a consolidat stack-ul, ba mai mult, a reuşit să câştige mai multe poturi importante care l-au clasat al doilea în momentul în care în concurs mai rămăseseră nouă participanţi. Darie a plecat, astfel, la masa finală, cu un stack de 6.210.000 chip-uri, doar Yves Sergeant întrecându-l (9.290.000 fise). După o bătălie palpitantă, Vlad a rămas în cele din urmă în heads-up cu turcul Osman Ihlamur, dar raportul fiselor indica clar cine va fi câştigătorul: Vlad a deţinut de la început de 8 ori mai multe chip-uri: 26,7 milioane vs 3.3 milioane.

Vlad a încheiat astfel perfect o săptămână ideală pentru români în turneele din Europa, adăugându-şi în cont 90.600 euro. Conform thehendonmob.com el a ajuns acum la puţin peste 900.000 de euro câştigaţi doar din turneele live, situându-se pe locul 5 all-time în topul jucătorilor români.

Rezultatele mesei finale de la Belgian Poker Challenge (Namur - Belgia):

1. Vlad Darie (România) 90.602 euro

2. Osman Ihlamur (Turcia) 58.464 euro

3. Raijmond Slabbekoorn (Olanda) 40.262 euro

4. Yves Sergeant (Belgia) 29.837 euro

5. Bart Lybaert (Belgia) 22.925 euro

6. Tobias Peters (Olanda) 17.626 euro

7. Kenny Walgraef (Belgia) 14.112 euro

8. Wim Verhaegen (Belgia) 11.290 euro

9. Jimmy De Barros Livramento (Luxemburg) 10.080 euro

vlad-darie-wpt.png

Vlad Darie este la al doilea succes major din 2016. În primăvară, el a intrat în istorie după ce a câştigat masa finală a Main Eventului World Poker Tour Vienna. Graţie acelui succes, Vlad a devenit primul român care a câştigat un turneu din circuitul World Poker Tour (WPT) - foto deasupra -. El s-a ales atunci cu un cec de 170.800 euro, după ce l-a învins în heads-up pe Zoltan Gal.

Declarat jucătorul român al anului 2013, Darie a câştigat primul său turneu în urmă cu trei ani (PokerFest Mamaia). De atunci, bugetul său a cunoscut succes după succes, transformând pokerul într-un job extrem de profitabil.

2016 se va încheia pentru Vlad la European Poker Tour Praga, acolo unde campionul en-titre este iranianul Hussein Ensan, care a plecat anul trecut acasă cu 754.510€. În capitala Cehiei se anunţă o prezenţă masivă a românilor, de fiecare dată compatrioţii noştri având prestaţii bune şi foarte bune acolo.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi