Share

Pont Vitesse - Lazio, Italienii nu vin cu prima garnitură în Olanda

Liga Europa

Cota: 1.72

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Sep 2017 13:45 3,1k 0
Logo Vitesse Arnheim
Logo Lazio
Vitesse Arnheim
Lazio
VS
22:05 14 Septembrie 2017
Europa League

Analiză și informații pentru Vitesse Arnheim v Lazio

Multe meciuri în această seară în Europa League. A doua competiție ca importanță din Europa a devenit mai atractivă în ultimii ani. Asta atât datorită suplimentării premiilor puse în joc, dar și a formațiilor participante. Iar un exemplu îl avem în meciul pe care îl vom analiza în următoarele rânduri. Mergem în Olanda, la Arhem, acolo unde formația gazdă Vitesse va primi vizita câștigătoarei cupei Italiei, Lazio. Meciul ce pare la prima vedere mai mult decât interesant, va începe de la ora 22 05 și toate datele partidei, dar și pronosticul ales de noi, în cele ce urmează.

Vitesse - Lazio 

Așa cum ziceam, confruntarea pune față în față 2 formații din campionatele puternice al Europei. Vitesse reprezină de câțiva ani o forță a fotbalului olandez. Poate mult zis forță, dar mereu a fost în coasta granzilor Ajax, PSV și Feyenoord. Sezonul trecut, Vitesse a încheiat campionatul pe locul 5, însă a reușit să câștige Cupa Olandei. Formația de la care a plecat în Anglia Wilfred Bony practică un joc foarte bun și pe alocuri spectaculos. Iar pe propriul teren, echipa chiar este greu de învins. Debutul noului sezon a fost unul bun augur pentru formația pregătită de Henk Fraser, gruparea din Arhem având 3 victorii și un eșec în primele 4 etape din Eredivisie. În ultima etapă, Vitesse a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Excelsior, teren unde nu se câștigă ușor în Olanda. Astfel moralul băieților lui Frases este unul bun și abordează partida cu Lazio cu optimism. Italienii vin în Țara Lalelelor cu garnitura a 2. Cel puțin conform presei din penisulă. Simone Inzaghi nu va trimite cel mai bun 11 contra lui Vitesse, dar chiar și așa, lotul lazialilor este unul puternic și pregătit să lupte pe toate fronturile. Totuși această mutare făctă de tehnicianul formației din capitala Italiei ne poate duce cu gândul la faptul că formația capitolină nu este așa interesată de această competiție. În întrecerea internă în schimb Lazio stă foarte bine, având 7 puncte adunate din 3 etape disputate. Ba mai mult, în ultimul meci i-a aplicat o corecție celor de la AC Milan, învingându-i cu scorul de 4-1. Deci italienii sunt în formă, dar rămâne de văzut cum vor juca într-o formulă din care lipsesc mai mulți titulari. 

Formații probabile

VitessePasveer; Dabo, Kashia, Van der Werff, Buttner; Bruns, Colkett, Foor; Rashica, Matavz, Linssen

LazioStrakosha; Bastos, Leiva, Luiz Felipe; Marusic, Parolo, Di Gennaro Murgia, Lukaku; Luis Alberto; Caicedo.

 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Plasează pariuri cu marjă 0% pe FCSB vs Plzen (2.14 / 3.60 / 3.90) și Herta vs Bilbao (3.00 / 3.25 / 2.75)

Pont Vitesse Arnheim VS Lazio: Ambele echipe marchează

Echipa olandeză va aborda confruntarea cu formația standard și cu siguranță își dorește să debuteze cu dreptul în noul sezon din Europa League. Cum vă ziceam și mai sus, Vitesse evoluează foarte bine în fața propriilor fani și avem toate premisele ca meciul să fie unul spectaculos. Chiar dacă Lazio nu va avea în teren cei mai buni 11 jucători, tot am încredere că elevii lui Inzaghi vor reuși să facă o partidă bună. Astfel merg pe un meci în care ambele formații vor marca minin un gol în cele 90 de minute.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 3

100%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

18

Pierdute:

16

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici