Vinul şi păcănelele l-au ruinat. Fost jucător la Arsenal, Kenny Sansom doarme acum prin parcuri!

Fost jucător la Crystal Palace, Arsenal şi Everton,  Kenny Sansom a deţinut recordul de selecţii în naţionala Angliei, pentru un fundaş (86 de prezenţe) până în 2011. Atunci a fost detronat din fruntea acestui clasament de Ashley Cole, fostul jucător al lui Chelsea.

2011 a fost şi anul în care Sansom a recunoscut pentru prima oară în public că este dependent de alcool şi de jocurile de noroc. Doi ani mai târziu, acesta a fost alungat de familie. O bancă dintr-un parc i-a ţinut loc de casă timp de 10 zile. Apoi, a locuit pentru o scurtă vreme în casa surorii sale. "Îmi place să beau!", a şocat Sansom într-un interviu acordat celor de la "The Sun". În zilele sale de glorie, Sansom câştiga 1400 de euro pe săptămână şi se lăfăia într-un fost conac de 1,2 milioane de euro. 

Am fost un om al străzii. Şi asta pentru că aşa am vrut eu. Îmi place să beau, mă simt foarte bine, şi îmi plac jocurile de noroc!

---a recunoscut Sansom 

Când toată lumea credea că s-a mai liniştit, fostul fotbalist a fugit din casa surorii sale, în vârstă de 61 de ani. Disperată, Maria a sunat la poliţie, iar după alte câteva ore Sansom a fost găsit la locul său obişnuit din parc, dormind pe iarbă cu o sticlă de vin lângă el. Sătulă de atâtea scandaluri pricinuite de soţul ei, Elaine a divorţat. Primeşte acum jumătate din pensia fostului său soţ (aproape 700 de euro), care dă aproape toţi banii pe băutură. "7 sticle din cel mai bun vin bea pe zi Sansom!", a dezvăluit Elaine. Pasiunea pentru vinul alb i-a adus şi o poreclă - "Mr Chablis".

Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia a încercat în repetate rânduri să-l ajute, dar în zadar. Sansom a continuat să bea fără măsură şi să joace la păcănele. Fostul jucător al lui Arsenal a şocat cu declaraţiile sale. 

Nu mă pot abţine. Cei de la Arsenal au încercat să mă ajute şi le mulţumesc încă o dată, dar trebuie să înţeleagă că ăsta sunt eu şi nu cred că mă pot schimba vreodată,

---mai zice Kenny Sansom

Dat afară din casa surorii sale de bărbatul acesteia, Sansom s-a dus glonţ la magazin şi şi-a cumpărat câteva sticle de vin. A băut până a căzut inconştient într-un parc. A fost dus de urgenţă la spital, dar tot nu s-a potolit. După câteva zile a luat-o de la capăt. De data aceasta s-a îmbătat şi s-a dus la păcănele, unde a făcut scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, care l-au dus la secţie. 

El a pierdut totul, casă, soţie, bani! Tot! Trăia într-o casă de 1 milion de lire, dar acum nu are nici măcar un scaun pe care să se aşeze. Toată agonisela lui s-a dus pe băutură şi jocuri de noroc. 

---a declarat Maria, sora fostului internaţional englez

Când nu a mai avut bani, Sansom a început să renunţe la obiectele de preţ pe care le mai avea. Şi-a amentat un inel cu diamante în valoare de 1000 de euro pentru...70 de euro! Fostul jucător al lui Arsenal a urmat cure lungi de dezaalcolizare, dar tot degeaba. La un moment dat, internat fiind, Kenny Sansom a vrut să se sinucidă - a băut spirt şi a înghiţit un pumn de somnifere! A fost, însă, descoperit la timp de către o asistentă, care a alertat medicii. 

Kenny Sansom a debutat în 1975 la Crystal Palace, pe când avea doar 16 ani. Un an mai târziu, a debutat în naţionala Angliei în meciul jucat împotriva Ţării Galilor. A urmat apoi transferul la Arsenal, unde a jucat în 394 de meciuri. În 1988 a plecat la Newcastle, după care au urmat Queens Park Rangers, Coventry, Everton, Brentford şi Watford, de unde s-a retras în 1994. Cu naţionala Angliei, Sansom a jucat la două Campionate Mondiale.

 

Foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi