Vineri 8 mai 2015 ai câștiguri cu 50% mai mari în jocul "Spinata Grande", ai turneu de poker cu 0,10$ buy-in dar și multe altele!

În ultimele săptămâni am tot prezentat zilnic motive pentru care ar trebui să alegi Sportingbet (deschide cont acum), indiferent că preferi pariurile sportive, jocurile de cazino sau jocul de poker.

Dacă ne-ai fi urmat sfatul și ai fi profitat la maxim de toate promoțiile oferite (în special ieri), atunci astăzi ai fi putut să primești următoarele lucruri:

  • 100 de rotiri în Starburst de pe urma promoției "100 de rotiri gratuite în fiecare zi" în caz că te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet
  • încă 30 de rotiri în același joc Starburst dacă ai pariat pe "Meciul zilei" dintre Sevilla și Fiorentina (un pariu pe Scor corect înainte de fluierul de start pentru 15 rotiri și încă trei pariuri live pe orice ai dorit tu pentru încă 15 rotiri).
  • un loz răzuibil în Tribble Knockout dacă ai pronosticat corect meciurile pentru joi 7 mai 2015 în cadrul concursului Predictorul CM de hochei
  • până la 20 de lozuri răzuibile gratuite în jocul ACE dacă deții unul din cele cinci nivele VIP (un loz valorează 10RON). De exemplu cei cu nivel 5 și acces în Premium Club primesc 20 de lozuri. Detalii AICI.

premium.png

Asta înseamnă că doar astăzi ai fi putut primi până la 130 de rotiri gratuite la jocuri de cazino și până la 21 de lozuri răzuibile, pe lângă celelalte promoții de pe urma cărora poți profita pe parcursul zilei și pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Meciul zilei: Pui un pariu pe scorul corect al partidei din Germania Bundesliga dintre Hamburger SV și Freiburg de la ora 21:30 și vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino. Rotirile pot fi folosite doar în jocul Starburst. Detalii AICI.

Predictorul Fotbalului: Runda a 47-a a început sâmbăta trecută și ați avut posibilitatea de a juca zilnic câte o variantă în încercarea de a câștiga marele premiu de 45.000 RON. Astăzi este ultima zi în care puteți participa în runda actuală și cine știe, poate chiar acum vă lovește inspirația! Detalii AICI.

Biletul zilei: Ținând cont că oferta sportivă de astăzi este destul de decentă, puteți încerca să creați un bilet virtual AICI iar dacă acesta este câștigător puteți intra în posesia unui premiu de 40 RON.

Predictorul CM de Hochei: Campionatul Mondial de Hochei continuă iar odată cu el și concursul organizat de Sportingbet care pune la bătaie premii totale de 320.000 RON. Astăzi puteți pune o predicție gratuită pentru cele șase partide care au loc pe parcursul zilei de mâine. Detalii AICI.

hochei-predictor.png

Pariorul lunii: Dacă ați participat în runda actuală, atunci mai aveți trei zile să forțați câștigarea unuia din premiile puse în joc (pot total de 4.500 RON). În caz că aceasta este prima dată când auziți de concurs, citiți AICI regulamentul iar de luni începeți în forța într-o rundă nouă. Participarea este gratuită așa că n-aveți nimic de pierdut.

Bonusuri calendar: Astăzi în jocul de cazino "Spinata Grande" câștigurile sunt cu 50% mai mari ca de obicei. Mai exact la sfârșitul zilei te vei califica pentru un bonus egal cu jumătate din profitul acumulat de tine în acest joc, în limita valorii de 20 de euro. Detalii  AICI.

100 de rotiri gratuite: Joacă-te astăzi în cazinoul Sportingbet iar mâine vei fi recompensat cu până la 100 de rotiri în Attraction sau în jocul lunii, Dragon Island.

Pokerjumbo.com $750: Deși acesta este un turneu de poker, îl putem include cu ușurință pe lista de promoții fiindcă taxa este mai mult decât modică: 10 cenți.

pokerjumbo.png

Alte motive să alegi Sportingbet
Pe lângă un număr mare de promoții, Sportingbet impresionează și prin calitatea și diversitatea serviciilor oferite. În primul rând ai parte de o ofertă foarte bogată indiferent că vrei să pariezi, să te joci la "păcănele", să te bucuri de adrenalina jocurilor live, să te joci poker sau să îți încerci norocul la pariuri virtuale.

Pe lângă diversitate, Sportingbet vine cu un site tradus complet în română pe care este foarte ușor de navigat deoarece din maxim două-trei click-uri puteți accesa orice. Acest lucru face site-ul perfect pentru pariorii amatori dar nu numai. Plus că poți intra și de pe telefon sau tabletă, indiferent de locul în care te afli.

Serviciul de suport clienți disponibil zilnic între orele 10:00 și 22:00 vă ajută să rezolvați rapid orice problemă ați avea. Depunerea minimă este de 40 RON, poate fi efectuată prin foarte multe metode diferite și este scutită de plata de taxe și impozite.

Astfel acest site oferă servicii complete din toate punctele de vedere, deci ai toate motivele să îți deschizi un cont.

bonus-casino.JPG

Deschide un cont acum și primești un bonus la pariuri sportive de 50% în limita a 400RON, un bonus la jocuri de cazino de maxim 1200RON și un bonus la poker de 1000$.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi