Vineri 3 iulie 2015 beneficiezi de câștiguri cu 50% mai mari la pariurile plasate pe sporturi virtuale!

Sportingbet (deschide cont acum) are una dintre cele mai avansate platforme de pariuri virtuale dintre toate agențiile (atât online cât și offline) care oferă astfel de servicii.

Din ce știu acesta este singurul bookmaker care nu oferă doar evenimente single, ci a creat o adevărată lume proprie în care poți paria pe campionate virtuale de fotbal, turnee virtuale de tenis dar și o succesiune de curse virtuale de cai sau ogari.

virtuale.png

Să luăm exemplul sportului "rege". La fiecare 150 de minute începe un sezon nou şi tu poți paria pe aceeași echipă în mod repetat la fiecare 3 minute. Site-ul îți pune la dispoziție chiar și o serie de statistici de la sezoanele încheiate și de la meciurile precedente ale echipei pe care vrei să pariezi, iar astfel poți să analizezi un meci exact ca în realitate. Dacă te-am făcut curios, atunci poți accesa următoarele articole pentru mai multe detalii,

promotie-vineri.png

Dar mai am un motiv pentru care îți prezint această platformă de sporturi virtuale vineri 3 iulie 2015. La sfârșitul zilei Sportingbet îți va oferi un bonus egal cu 50% din suma câștigată de tine în intervalul: 03.07.2015, ora 02:01 - 04.07.2015, ora 01:59. Singura condiție este ca în acest interval să plasezi minim 20 pariuri pe evenimente virtuale. Bonusul maxim pe care îl poți acumula este de 10€ iar acesta va fi creditat în maxim trei zile lucrătoare. Bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj.Termenii și condițiile generale ale acestei oferte pot fi găsite în acest articol.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!