Vineri 3 aprilie 2015 poți primi un bonus de maxim 20€ la Blackjack Live, ai turneu de poker cu buy-in de 0,10$ dar și multe altele!

Astăzi puteți paria pe o ofertă sportivă bogată, vă puteți bucura de bonusuri și promoții atractive și puteți participa în concursuri de nerefuzat. Toate acestea sunt posibile dacă vă jucați la agenția recomandată de noi, și anume Sportingbet. Deschide un cont acum!

Bonusuri pentru prima depunere

Înainte să vă prezentăm promoțiile de astăzi trebuie să vă spunem că persoanele care-și deschid cont la Sportingbet vor primi trei bonusuri pentru primul depozit. 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker.

Clienții cei mai fideli pot primi acces în Premium Club acolo unde sunt oferite bonusuri exclusive de mii de euro în fiecare lună! Detalii AICI!

premium.png

Ofertă sportivă

După ce în weekendul trecut toate campionatele mari ale Europei au fost întrerupte din cauza calificărilor pentru Campionatul European din 2016, astăzi încep noi etape în competiții intercluburi importante din Europa precum Primera Division sau Ligue 1. Tot astăzi se joacă două partide din România Liga 1 dar și foarte multe meciuri din ligile inferioare din Anglia.

La toate acestea Sportingbet oferă foarte multe opțiuni de pariere atât înainte de început, cât și live. De exemplu puteți paria dacă se va acorda un penalty în următoarele 15 minute, dacă se va acorda o lovitură liberă în următoarele 60 de secunde sau dacă echipa gazdă va reuși să câștige ambele reprize.

Mai jos puteți vedea câteva exemple de pariuri disponibile la meciul Dinamo - Botoșani. Pentru a vedea o listă completă de la partidele care vă interesează, vă invităm să accesați site-ul agenției.

dinamo-botosani.png

Iar dacă sunteți fan al sporturilor americane atunci trebuie să știți că la noapte au loc foarte multe jocuri în NHL și NBA, iar la toate acestea oferta sportivă este mai mult decât generoasă.

Meciul zilei

În această seară la ora 21:30 are loc partida Monaco vs Saint Etienne, aceasta fiind considerată de Sportingbet ca fiind "Meciul zilei". Dacă plasați pe această confruntare un pariu pe opțiunea Scor Corect veți primi drept cadou un loz răzuibil gratuit.

Lozul valorează 5 RON și este acordat chiar dacă pariați 2 RON. Lozul va fi disponibil în cadrul jocului Tribble sâmbătă după ora 13:00 și trebuie utilizat până cel târziu duminică la ora 01:59.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Astăzi este ultima zi în care puteți participa în runda a 42-a din Predictorulu Fotbalului. În caz că nu știți, obiectivul concursului este de a pronostica corect rezultatele finale (1x2) la cât mai multe dintre cele 12 meciuri care au loc în acest weekend.

Premiile sunt de-a dreptul fabuloase:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Participarea este gratuită, singura condiție pentru a lua parte la acest concurs fiind aceea că trebuie să plasați cel puțin un pariu la Sportingbet. Pariul poate fi plasat pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.

bilet-predictor.png

Biletul zilei

Acesta este un concurs sponsorizat de Sportingbet dar în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix. Intrați AICI, formați un bilet cu pronosticuri de la meciuri care au loc astăzi iar dacă la sfârșitul zilei sunteți utilizatorul care a furnizat biletul câștigător cu cea mai mare cotă, veți primi un premiu de 40 RON. Această sumă va fi creditată pe contul vostru de pariuri în câteva zile și trebuie rulată de cinci ori pe cote de minim 1.50 (rulaj de 200 RON) înainte să puteți solicita o retragere.

Bonusul 20+1 la Live Blackjack

Astăzi la fiecare 20€ cheltuiți la orice masă de blackjack din secțiunea "Live Casino" veți primi un bonus de 1€. Bonusul maxim pe care-l puteți încasa este de 20€ și se acordă dacă participați la minim 20 de jocuri în intervalul 03.04.2015, ora 02:01 - 04.04.2015, ora 01:59.

Dacă de exemplu rulați suma de 400€, atunci pe lângă potențialele câștiguri veți primi și 20€ înapoi. Banii sunt creditați pe parcursul zilei de sâmbătă și pot fi retrași în orice moment (nu trebuie rulați).

bonus-blackjack.png

Tombola Oul de Paște

Iar dacă nu vă plac în mod deosebit jocurile live și preferați "păcănelele", atunci ar trebui să încercați jocul Easter Eggs. La fiecare 80 RON cheltuiți între 20 martie și 10 aprilie primiți câte un bilet pentru o tombolă care pune la bătaie o excursie de nouă zile pentru două persoane în Africa de Sud. Extragerea are loc pe 13 aprilie dar între timp veți avea ocazia să câștigați și un Apple McBook Air. Tot ce trebuie să faceți este să înregistrați un rulaj de minim 200 RON în cadrul aceluiași joc în intervalul 3-9 aprilie iar pe 10 aprilie veți afla dacă sunteți fericitul câștigător.

concurs-paste.png

Rotiri și lozuri gratuite

Dacă v-ați jucat ieri în cazinoul Sportingbet, atunci astăzi primiți până la 100 de rotiri gratuite în cadrul jocului Starburst. Iar dacă nu, atunci nu este nici o problemă deoarece această promoție este valabilă zilnic. De exemplu dacă vă jucați astăzi primiți mâine din nou până la 100 de rotiri în jocul Attraction.

Iar dacă ați fost un utilizator activ la Sportingbet în luna martie atunci înseamnă că v-a fost alocat unul din cele cinci nivele VIP şi implicit astăzi sunteți recompensat cu lozuri răzuibile gratuite (între 1 și 20, în funcție de nivel).

Acestea pot fi folosite doar în jocul ACE. Valoarea unui loz este de 10 RON iar câștigurile pot ajunge până la maxim 250.000 RON.

Pokerjumbo.com

În această seară la ora 21:00 are loc un turneu de poker foarte interesant deoarece oferă premii consistente plătind o taxă modică. Pentru un buy-in de doar 10 cenți, puteți câștiga o parte dintr-un pot de 750$.

Acest turneu se numește "Pokerjumbo.com $750" și are loc la Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet. Vă puteți juca direct din browser sau descărcând aplicația pe desktop.

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi