Vineri 27 martie 2015 ai o ofertă sportivă bogată, câștiguri cu 50% mai mari în Muse dar și posibilitatea de a participa la Predictorul Fotbalului!

Indiferent că preferați pariurile sportive, jocurile de cazino, jocul de poker sau jocurile multiplayer (table, remi, blackjack), Sportingbet (deschide un cont acum!) este soluția perfectă astăzi, 27 martie 2015. Pe lângă o oferă diversificată, acest site de gambling oferă și multe bonusuri și promoții atractive. Despre toate acestea vom vorbi în cele ce urmează și vă vom arăta de ce ar trebui să vă jucați astăzi pe site-ul recomandat de noi.

Bonusuri pentru prima depunere

Dacă nu v-ați mai jucat niciodată la Sportingbet până acum, trebuie să știți că clienții noi primesc un bonus pentru pariuri sportive de 50% în limita a 400RON. Astfel veți avea mai mulți bani să pariați pe evenimentele sportive care vă interesează.

Dar asta nu este tot. Primul depozit vă aduce și un bonus de până la 1,200RON la cazino dar și până la 1,000$ la poker! Din acest punct de vedere agenția recomandată de noi oferă fără îndoială unul din cele mai atractive pachete de bun venit pe care clienții români încă îl pot primi.

bonus-prima-depunere-sport.png

Bonusuri de fidelitate

Iar dacă aveți deja un cont nu este o problemă pentru că și clienții fideli sunt recompensați. Dacă vă jucați suficient de mult pe durata unei luni calendaristice veți primi luna viitoare acces în Premium Club acolo unde puteți participa în curse cu premii de 120,000€ lunar, puteți beneficia de rambursări la pariuri sportive de 300€ săptămânal, puteți primi bonusuri de reîncărcare de până la 1,000€ săptămânal și tot în fiecare săptămână primiți în mod gratuit și lozuri răzuibile în valoare de 200RON. Mai multe detalii puteți găsi în acest articol.

premium.png

Ofertă sportivă

Astăzi se reiau calificările pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. Sportingbet vine cu o ofertă destul de bogată deoarece la fiecare meci vă așteaptă peste 100 de opțiuni de pariere care de care mai interesante.

Pe lângă pariurile clasice care sunt disponibile la orice bookmaker, la casa de pariuri recomandată de noi puteți pune inclusiv pariuri de tipul:
- se va acorda un corner în următoarele 60 de secunde?
- se va marca un gol în următoarele cinci minute?
- se va marca un gol în următoarele zece minute?
- se va acorda un penalty în următorul sfert de oră?
- va marca echipa gazdă în ambele reprize?
- va câștiga echipa oaspete oricare din reprize?
- Peste 2.5 goluri + victorie gazde

euro-2016.png

Meciul zilei

Dintre partidele de astăzi, Sportingbet a ales confruntarea dintre Spania și Ucraina ca fiind meciul zilei. Plasați un pariu single pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă și veți fi recompensați cu șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino.

Aceste rotiri vor fi disponibile sâmbătă după ora 13:00 în cadrul jocului Starburst iar eventualele câștiguri trebuie rulate o dată până cel târziu duminică la ora 01:59.

De exemplu ieri meciul zilei a fost Franța - Brazilia. Dacă ați pariat pe acesta înseamnă că astăzi primiți 15 rotiri gratuite în Starburst. Dacă profitați zilnic de pe urma acestor oferte este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu câștigați o sumă ceva mai importantă de bani.

 spania-ucraina.png

Predictorul Fotbalului

Acesta este un concurs unde participarea este gratuită dar premiile puse în joc sunt de-a dreptul fabuloase. Obiectivul este acela de a da cât mai multe pronosticuri (1x2) corecte la 12 partide alese de agenție. Premiile sunt următoarele:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.JPG

Premille în bani se împart între numărul de câștigători. De exemplu dacă sunt trei participanți care dau toate cele 12 rezultate corecte, atunci fiecare ia câte 15,000RON.

Lozurile răzuibile se acordă indiferent de numărul de câștigători. Acestea pot fi folosite doar în jocul Tribble iar valoarea unui loz este de 10RON.

Concursul a ajuns la runda a 42-a și ține până pe 3 aprilie 2015. Zilnic puteți pune câte un bilet în mod gratuit cu condiția ca în ziua respectivă să fi plasat minim un pariu la Sportingbet pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani. Asta înseamnă că în această rundă puteți pune un număr maxim de opt bilete; deci puteți avea opt șanse de câștig! Mai jos puteți vedea varianta noastră:

 bilet-predictor.png

Biletul zilei

Vă încântă ideea de a vă juca la Sportingbet dar nu prea aveți bani? Atunci participați în "Biletul zilei", concurs ce vă oferă posibilitatea de a câștiga 40RON în fiecare zi.

Intrați pe acest link și formați un bilet virtual cu pronosticuri de la evenimente sportive care au loc astăzi. Va fi desemnat câștigător cel care a furnizat biletul câștigător cu cea mai mare cotă. Banii vor fi creditați pe contul vostru Sportingbet în câteva zile și trebuie rulați de cinci ori înainte să puteți solicita o retragere.

Bonusuri calendar

Sportingbet are o promoție foarte interesantă și la jocuri de cazino. Astăzi (27.03.2015, ora 02:01 - 28.03.2015, ora 01:59) beneficiați de câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei în jocul Muse, în limita a 20€. 

Cum funcționează oferta? Să presupunem că rulați 100€ în acest joc și aveți câștiguri de 140€. Conform promoției sunteți eligibil să primiți un bonus de 50% din profit, și anume de 20€. Bonusul este acordat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

muse.png

Tombola "Oul de Paște"

Dacă ați rulat minim 200RON în jocul Easter Eggs în ultima săptămână, atunci astăzi participați la o tombolă în care puteți câștiga un Ipad Mini 2. În caz că sunteți fericitul câștigător, veți fi înștiințat printr-un mesaj pe site sau veți fi contactat de cineva din staff-ul Sportingbet.

Dacă norocul însă nu v-a surâs nu e nici o problemă deoarece mai aveți și alte șanse să dați lovitura. Astăzi acest concurs săptămânal o ia de la capăt ceea ce înseamnă că puteți participa la o nouă tombolă vinerea viitoare dacă rulați până joi, 2 aprilie 2015, minim 200RON în cadrul aceluiași joc. Premiul este același: un Ipad Mini 2.

concurs-paste.png

Iar pentru fiecare 80RON rulați în perioada 20 Martie - 10 Aprilie primiți câte un bilet pentru marea tombolă de pe 13 Aprilie. Acolo premiul cel mare constă într-o excursie de două persoane în Africa de Sud pentru nouă zile!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi