Vineri 22 mai 2015 ai o ofertă sportivă bogată dar și multe promoții și concursuri de pe urma cărora poți profita!

În acest articol voi vorbi despre două lucruri: oferta sportivă de astăzi și promoțiile atractive oferite pe parcursul zilei. La ambele capitole consider că Sportingbet (deschide cont acum) vine cu cea mai bună ofertă iar în cele ce urmează îți voi arăta exact ce oferă acest bookmaker și motivele pentru care ar trebui să te joci astăzi aici.

Pariuri Sportive

Fotbal
Multe campionate se apropie de final iar o parte din acestea își desfășoară ultima etapă în acest weekend și chiar în această zi. De aceea dacă vă place să pariați pe fotbal, ar trebui să o faceți zilele acestea fiindcă în scurt timp oferta va deveni din ce în ce mai săracă. Să vă arăt pe ce puteți paria astăzi, și ce tipuri de pariuri vă așteaptă la agenția recomandată de mine.

La ora 18:30 se joacă Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna, meci important în lupta pentru evitarea retrogradării. O altă partidă din Liga 1 de astăzi este Petrolul - Dinamo de la ora 21:00 dar acest meci nu are nici o miză.

În această seară are loc ultima etapă din Franța Ligue 2 (toate meciurile încep la 21:30) dar și din Franța Național (de la 21:00). Sunt câteva meciuri care au miză dar și multe fără miză astfel încât trebuie să ai grijă pe ce pariezi.

franta-ligue-2.png

O situație identică găsim și în Italia Serie B deoarece și aici la ora 21:30 are loc ultima etapă a sezonului regulat 2014 - 2015.

Pe parcursul zilei se mai desfășoară și partide din Turcia Super League, Portugalia Primera Division, Croatia 1.HNL dar și din alte competiții.

Pe toate aceste meciuri poți să pariezi atât înainte de start cât și live. Indiferent de momentul în care plasezi pariuri, te așteaptă zeci de opțiuni de pariere diferite (iar în unele cazuri chiar peste 100). Pe lângă tipurile de pariuri clasice pe care le găsești la aproape orice bookmaker, la agenția recomandată de mine poți să plasezi:
- pariuri speciale: victorie la zero, să câștige ambele reprize, să câștige oricare din reprize, să marcheze în ambele reprize, să marcheze în oricare repriză.
- handicapuri europene
- scor corect pe fiecare repriză în parte
- pariuri pe patru intervale de timp diferite (60 de secunde, 5 minute, 10 minute, 15 minute).
- pariuri pe cornere, out-uri, lovituri libere, penalty-uri
Te invit să accesezi site-ul agenției pentru o ofertă completă.

tipuri-pariuri.png 

Alte sporturi
În această noapte la ora 03:30 are loc meciul al doilea din finala conferinței de Est din NBA dintre Atlanta Hawks și Cleveland Cavaliers. Tot în finala Conferinței de Est, dar la hochei, avem cu începere de la ora 03:00 meciul patru dintre Tampa Bay Lightning și New York Rangers.

Pe acest meciuri, ca și la fotbal, Sportingbet oferă foarte mutle tipuri de pariuri. Pariuri pe fiecare sfert și jumătate (la baschet), fiecare repriză (la hochei), tot felul de handicapuri și multe altele te așteaptă atât înainte de start cât și live.

Promoții oferite de Sportingbet pe durata zilei

Acum a venit momentul să îți prezint și promoțiile pe care Sportingbet le oferă astăzi. Nu mă voi referi doar la pariuri sportive, ci și la celelalte tipuri de gambling oferite: jocuri de cazino și poker.

Bonus pentru prima depunere: Dacă ești client nou primești până la trei bonusuri: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker. Pentru primele două bonusuri te vei califica automat în momentul în care îți deschizi cont în timp ce la poker trebuie să aplici manual (Detalii AICI).

bonus-prima-depunere-sport.png

Meciul zilei: Un pariu plasat pe scorul corect al meciului dintre FC Porto și Penafiel îți va aduce pe lângă potențialele câștiguri și 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Poți să pariezi orice sumă dorești începând cu 2RON. Rotirile valorează în schimb 7.5RON. Detalii AICI.

Predictorul Fotbalului: Astăzi este ultima zi în care mai poți participa în Runda a 49-a. Îți recomand să nu ratezi această oportunitate deoarece sunt șanse mari ca pentru moment aceasta să fie ultima rundă a acestei competiții. Spun acest lucru din simplul motiv că în acest weekend are loc ultima etapă din Anglia Premier League și Germania Bundesliga, competiții din care staff-ul agenției a ales toate meciurile pentru ultimele runde. Detalii suplimentare despre Predictorul Fotbalului găsești AICI.

50% câștiguri în plus în jocul Big Bang: Toate pariurile voastre puse în acest joc în intervalul 22.05.2015, ora 02:01 - 23.05.2015, ora 01:59 vor fi contorizate. La sfârșit, dacă sunteți profitabil, vă veți califica pentru un bonus egal cu 50% din valoarea profitului în limita a 20 de euro. Astfel vei câștiga mai mult ca de obicei iar de aceea această promoție nu trebuie ratată.

Până la 20 de lozuri răzuibile gratuite: Această promoție este valabilă doar pentru clienții Sportingbet care s-au jucat pe acest site și în luna aprilie. Un loz valorează 10RON iar numărul exact de lozuri este influențat de nivelul tău VIP. Mai multe detalii despre acest program de loialitate și informații despre cum să acumulezi un nivel superior poți afla de ACI.

Până la 100 de rotiri gratuite în jocul Starburst: Oferta este valabilă dacă te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet. Numărul exact diferă de cât de mult te-ai jucat.

Pokerjumbo.com $750: Dacă nu ai ce face diseară și vrei să câștigi ceva bani făcând o investiție minimă, atunci joacă-te în acest turneu. Taxa de înscrere este de-a dreptul ridicolă (10 cenți).

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum și primești trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi