Vineri 20 martie 2015 ai sporirea câștigurilor în Excalibur, poți primi 15 rotiri gratuite în Starburst dar și multe altele!

Indiferent că preferați pariurile sportive, jocurile de cazino sau jocul de poker Sportingbet (deschide un cont acum) este locul perfect unde să vă jucați vineri, 20 martie 2015. Acest site de gambling oferă o diversitate foarte mare de servicii, o ofertă sportivă bogată dar și multe bonusuri și promoții atractive.

Bonus pentru prima depunere

Dacă nu v-ați mai jucat până acum la Sportingbet, atunci grăbiți-vă să vă deschideți un cont acum deoarece o singură depunere vă aduce trei bonusuri:

  • pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON
  • jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă
  • poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna aprilie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Nu se știe cât timp va mai ține această promoție astfel încât ar fi bine să profitați de pe urma ei acum cât mai puteți.

bonus-prima-depunere-sport.png

Bonusuri de fidelitate

Iar dacă nu vă calificați pentru pachetul de bun venit, atunci nu vă îngrijorați pentru că și clienții fideli sunt recompensați. Atunci când pariați sau vă jucați jocuri de cazino primiți puncte care învor decide nivelul vostru VIP de luna viitoare. Clienții care ating un nivel între 1 și 4 primesc săptămânal bonusuri de reîncărcare și lozuri răzuibile gratuite, în timp ce nivelul 5 oferă acces la bonusuri de mii de euro în cadrul Premium Club.

De asemenea, dacă vă jucați astăzi în cazinoul Sportingbet, mâine puteți primi până la 100 de rotiri gratuite în cadrul jocului Attraction.

premium.png

15 rotiri gratuite în Starburst dacă pariați pe Meciul Zilei

La ora 21:30 are loc partida Hamburger SV vs Hertha Berlin, meci ce deschide etapa a 26-a din Germania Bundesliga. Cele două echipe se află chiar deasupra locurilor retrogradabile deci miza meciului direct este destul de mare. Dacă vă aşteptaţi să pronosticaţi corect scorul acestei confruntări atunci plasați un astfel de pariu la Sportingbet deoarece datorită promoției "Meciul zilei" veți primi mâine ca recompensă 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.

meciul-zilei.png

Puteți paria orice sumă doriți cu condiția ca pariul să fie single (să nu fie combinat cu alte pariuri) și să fie plasat înainte de startul meciului. Veți primi rotirile sâmbătă după ora 13:00 și trebuie folosite până duminică la ora 01:59.

Ultimele două partide directe s-a încheiat cu o victorie a celor de la Hertha cu scorul de 3-0. Repetarea acestui rezultat pentru a treia oară la rând are o cotă de 41.00!

 scor-corect.png

Predictorul Fotbalului - premii totale de 65,000RON

Ați crezut vreodată că 12 pronosticuri corecte date pe un bilet virtual vă pot face mai bogat cu 45.000 RON fără a investi vreun leu? Acest lucru este posibil în cadrul concursului Predictorul Fotbalului. Astăzi este ultima zi în care puteți participa în cadrul rundei a 40-a. Intrați aici și dați câte un pronostic la cele 12 partide alese de agenție. Premiile sunt fabuloase după cum urmează:

predictorul-fotbalului.JPG

  • 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
  • 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Lozurile pot fi folosite doar în jocul Tribble, iar valoarea unui loz este de 10 RON! Participarea este gratuită cu condiția să fi pus măcar un pariu la Sportingbet pe parcursul zilei de astăzi. De exemplu, un pariu plasat pe scorul corect al meciului Hamburger SV vs Hertha Berlin vă aduce din start și 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino dar și dreptul de a participa la acest concurs cu premii fabuloase.

bilet-predictor.png

Biletul zilei

Acesta este un concurs în care puteți participa direct de pe site-ul PariuriX. Intrați pe acest link și formați un bilet virtual care să conțină doar pronosticuri de astăzi. La sfârșitul zilei utilizatorul care a furnizat biletul câștigător cu cea mai mare cotă primește un premiu de 40 RON!

50% câștiguri în plus în jocul Excalibur

Vă plac "păcănelele" dar parcă ați vrea să câștigați mai mult? Astăzi puteți! Jucați-vă minim 20 de mâini în cadrul jocului Excalibur în intervalul 20.03.2015, ora 02:01 - 21.03.2015, ora 01:59. Dacă la sfârșit sunteți pe plus veți fi eligibili pentru un bonus suplimentar de 50% în limita a 20 de euro.

Dacă de exemplu jucați 100 de mâini cu 1€ fiecare și aveți câștiguri totale de 140€ înseamnă că ați făcut profit 40€ şi conform promoției mai primiți încă 20€! Bonusul este creditat în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

excalibur.png

Alte servicii

În secțiunea Casino vă așteaptă peste 120 de sloturi iar valoarea totală a jackpoturilor depășește 45.5 milioane RON. Peste jumătate din această sumă poate fi câștigată în "Hall of Gods". Sportingbet are și un cazino live, o platformă de poker, o platformă de pariuri virtuale dar și o aplicație pentru jocuri multiplayer (table, remi și blackjack).

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi