Viktor "Isildur1" Blom scrie din nou istorie la mesele de poker online! Câştig de 500.000 de dolari în două săptămâni

blomlondon2.jpg

Viktor "Isildur1" Blom a revenit în forţă în ultimele două săptămâni şi a reuşit să fie în profit cu aproximtiv jumătate de milion de dolari la mesele de cash online jucate în această perioadă. 2016 fusese până acum un nou an dezastruos pentru suedezul de 26 de ani.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Cu peste un milion de dolari pierduţi la mesele de cash online anul acesta (mare parte din sumă a lăsat-o adversarilor de pe Poker Stars), Blom părea pe buza prăpastiei. A făcut parte tot timpul în ultimele luni din Top 3 jucători cu cel mai mare deficit în 2016, dar în ultimele două săptămâni a reuşit să recupereze destul de mult.

În urmă cu doar câteva zile i-a învins pe Ben "Sauce123" Sulsky şi Alexandre "BiatchPeople" Luneau la un joc de $250/$500 PLO 5-Handed, pentru cel mai mare pot al săptămânii: 133.512 dolari au fost investiţi în total.

pot-isildur.jpg

El nu s-a oprit aici, la scurt timp reuşind să îi ia un pot de 120.632 dolari lui Matthew "MUSTAFABET" Ashton într-o competiţie de PLO 4-Handed, cu blinduri de $250/$500. În total, "Isildur" 1 a ieşit în profit în ultimele două săptămâni cu aproximativ 500.000 de dolari, însă per total, în 2016, balanţa sa e tot pe minus: pierderile totale se ridică la $493.108.


Mărire şi decădere


Victor Blom a fost considerat în 2009, când şi-a început povestea (fascinantă la început, pentru ca apoi să se transforme într-o adevărată dramă) un adevărat fenomen. În aproximativ un an, un jucător necunoscut din Suedia, despre care nimeni nu ştia nimic dincolo de avatarul "Isildur1" (şi-a ţinut identitatea secretă o bună perioadă) reuşea să câştige la mesele cash, împotriva celor mai buni din lume, aproape 6 milioane de dolari. Stilul său extrem de loose, ştiinţa de a pune presiune incredibilă în mâini şi norocul l-au transformat imediat într-o legendă. La finalul lui 2010 luase parte deja la fiecare dintre cele mai mari 10 poturi din istoria pokerului online.

Greii acestei discipline s-au repliat la timp, iar Blom a fost incapabil să se oprească, mult prea încrezător în abilităţile sale, probabil. Tom Dwan, Phil Ivey, Brian Townsend, Cole South, sau Patrik Antonius au studiat zeci de mii de mâini în care a fost implicat nordicul, citindu-l ca pe o carte deschisă şi reuşind să îi anticipeze orice mişcare, să îi ştie orice pattern. Ca atare, în condiţiile în care "Isildur 1" părea cât se poate de deschis în continuare să joace pe mize uriaşe, rezultatul putea fi unul singur. În doar câteva luni, Blom nu doar că a pierdut averea uriaşă strânsă în anul precedent, dar balanţa sa a ajuns pe minus. Ivey a reuşit în doar câteva săptămâni - la Omaha - să îl "scuture" de 3,2 milioane de dolari, în timp ce  Patrick Antonius a câştigat în aproximativ aceeaşi perioadă 2 milioane de dolari.

Majoritatea insucceselor suedezului au avut loc pe Full Tilt Poker, unde, la capătul a 1.218.784 mâini jucate, Blom a înregistrat pierderi incredibile: nu mai puţin de $4,740,045. Acum el încearcă să revină pe linia de plutire, însă camerele de poker nu mai oferă jocuri de tipul high-stakes ca în trecut, astfel că poturile nu se ridică nici la jumătatea celor din urmă cu 6-7 ani. Ca atare, Blom probabil nu va recupera niciodată pierderile, dar măcar şi le poate limita. Ultimele două săptămâni au demonstrat că poate să fie încă un jucător competitiv, rămâne de văzut dacă poate să aibă acelaşi randament şi pe termen mediu şi lung. Un lucru e cert, însă: la fiecare masă la care participă "Isildur1", acţiunea e garantată. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive