Share

Vikingur Olafsvik vs Stjarnan, ponturi fotbal Islanda Urvalsdeid 19.06.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 1.97

Adaugat de: pescadorul

19 Iun 2017 11:58 1,0k 0
Logo Vikingur Olafsvik
Logo Stjarnan
Vikingur Olafsvik
Stjarnan
VS
22:15 19 Iunie 2017
Islanda - Urvalsdeild

Analiză și informații pentru Vikingur Olafsvik v Stjarnan

Etapa a 8-a din prima ligă islandeză pune față în față la Olafsvik, de la ora 22:15, două rivale ce până mai ieri ocupau cele 2 extreme ale ierarhiei, gazdele ultimul loc de care nu s-au desprins încă cu un handicap de 3 puncte până la salvare, în timp ce oaspeții, porniți tare din start și urcați la vărful ierarhiei, au intrat brusc într-o derivă de 2 înfrângeri consecutive, cedând înteietatea și oprindu-se pe ultima treaptă a clasamentului la 4 și respectiv 6 puncte de actualele lidere.

Olafsvik, cu un coach de cursă lungă la pupitru, Ejub Purisevic, a luat un contact fugitiv cu prima ligă în 2013 și a revenit sezonul trecut când a supraviețuit de pe ultimul loc salvator, performanță ce n-a mai repetat-o măcar până acum în actuala ediție, când ocupă ultimul loc în clasament după 7 etape. Singura excepție ieșită din șirul înfrâgerilor succesive a fost reușită în mod surprinzător cu 1-3 la vicecampioana momentului Grindavik, pentru ei primul succes, pentru rivali prima sincopă. "Minunea" a fost urmată, după alte 3 înfrângeri consecutive, de o nouă răbufnire de orgoliu tot în deplasare 1-1 la Fjolnir, de care s-au apropiat la 4 puncte. Acasă însă n-au reușit să miște cu 0 0 3 și 2-9, poate azi încurajați de momentele dificile parcurse de oaspeți, având în prim plan ofensiv perechea Hafsteinsson - Birgisson, cei care au reușit să alimenteze zestrea săracă de puncte strânsă până acum. 

Olafsvik: Martinez - Luba, Heras, Egea, Ragnarsson - Hjaltalin, Turudija, Faye, Kwakwa - Hafsteinsson, Birgisson.

Stjarnan intrată acum vreo 9 ani în fotbalul mare, după vreo 2 sezoane de acomodare la acest nivel, a început ascensiunea spre vârf, unde a și ajuns în 2014 și a rămas în zona care contează, ediția trecută ca vicecampioană. Cu același Runar Sigmundsson la cârmă, cel care le-a adus primul titlu, iar din sezonul trecut în tandem cu Brynjar Gunnarsson, promovat de la echipa de tineret, au avut un debut în forță, instalându-se pe fotoliul de onoare fără înfrângere până etapa trecută, când în vizită la campioana FH au suferit 3-0 prima sincopă externă, ce i-a mutat pe locul 3 la 3 puncte sub lidera momentului Valur. Ce părea un accident a continuat cu o nouă dezamăgire, de data asta pe propria arenă 1-2 cu alți Vikingur, dar cei din Reykjavik, pe care i-au urcat la 3 puncte dedesubt și le-au "stricat" palmaresul intern ajuns la 2 0 1 cu 8-3 . Cu cei mai activi marcatori Baldvinsson, Halldorsson și Fridjonsson în față, vor încerca la cei mai la îndemână rivali ai momentului, să iasă din criza ce le-a stopat ascensiunea.

Stjarnan: Johannesson - Sigurdsson, Josefsson, Gudmunsson, Gudjonsson - Laxdal, Hilmarsson, Hauksson - Baldvinsson, Halldorsson, Fridjonsson.

 

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Vikingur Olafsvik VS Stjarnan

Dificil de navigat într-un campionat cu răsturnări de situație, ce infirmă evidențele aparent fără explicații. Agențiile mizează pe oaspeți ca mari favoriți să iasă din picaj, considerând probabil ca surprizele nu se țin lanț nici în Islanda și mizează pe revenirea la raportul de forțe indus de prestațiile "normale" ale celor 2 adversare de până acum. Motivați să evite a 3-a sincopă consecutivă, ce le-ar pune în discuție chiar prezența pe podium, mă aștept ca vizitatorii să revină într-o manieră convingătoare și le acord o victorie asiatică la minim un gol diferență.

Pont pariuri: Stjarnan handicap asiatic -1

Miza: 10/10

Cota: 1.97

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Lazio - Sampdoria
Cota: 1.91 22 Apr 2018 16:00 0