Share

Derby nordic în preliminariile Champions League - retur

Liga Campionilor

Cota: 1.57

Adaugat de: AlexRizea

17 Iul 2017 16:05 560 0
Logo Vikingur Göta
Logo Hafnarfjordur
Vikingur Göta
Hafnarfjordur
VS
20:00 18 Iulie 2017
Uefa Champions League - turul 2 preliminar

Analiză și informații pentru Vikingur Göta v Hafnarfjordur

Marți seara se vor decide primele șapte echipe calificate în turul 3 preliminar al celei mai importante competiții intercluburi din lume, Uefa Champions League. În acest tur vor intra in competiție și reprezentantele noastre Viitorul și FCSB.

Meciul spre care îmi îndrept atenția este partida retur dintre campioanele din Islanda - Hafnafjordur și Insulele Feroe - Vikingur Gotta, partidă care începe de la scorul de 1-1 înregistrat în tur. Așa cum spuneam și în partida tur, bookmakerii s-au grăbit să îi dea mari favoriți pe islandezi, fixând niște cote derizorii pentru victorie și calificarea celor de la Hafnafjordur. Diferența de valoare între fotbalul islandez și cel feroez nu este atât de mare, exemplu fiind partida tur în care s-a jucat de la egal la egal.

Partida de mâine va avea probabil aceleași coordonate ca și acum o săptămână, cu islandezii atacând și feroezii încercând să surprindă pe contraatac prin rapidul nigerian Lawal. Cred însă ca de data aceasta echipa antrenată de Heimir Gudhonson va exercita o presiune mai mare decât în partida tur, în care au încercat fără succes să păstreze poarta intactă pe teren propriu. Ce doi atacanți ai islandezilor Steven Lennon si Kristjan Finbogasson sunt în mare formă având marcate împreună 16 goluri în cele 11 etape scurse din campionatul național din Islanda. De asemenea, observăm că Hafnafjordur joacă mai bine în deplasare decât acasă fiind neînvinşi în ultimele șapte partide disputate. De cealaltă parte, Vikingur Gotta au doar două înfrângeri în ultimele 15 partide pe teren propriu, adversarii din Feroe fiind însă de un nivel extrem de scăzut.

Ambii antrenori au tot lotul la dispoziție și probabil vom asista la o partidă pe viață și pe moarte pentru calificare.

Pont recomandat Vikingur Göta VS Hafnarfjordur

Cred că islandezii vor începe extrem de montați partida, dorind să evite o eliminare rușinoasă în fața unui adversar la îndemână. Anul trecut ei au fost eliminați în aceeasi fază a competiției, după două egaluri 2-2 acasă și 1-1 în deplasare în fața lui Dundak din Irlanda, și sunt convins că nu vor să mai repete această experiență. Hafnafjordur are jucători mai buni, aspirații mai mari și cred că vor marca repede și vor tranșa calificarea în favoarea lor. Cota de 1.57 pentru calificare mi se pare de luat în seamă.

Pont pariuri: FH Hafnafjordur se califică

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: AlexRizea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0