Viitorul sună bine. Naționala U19 - la un pas de Euro după victoria, 2-1, cu Suedia!

După recitalul în fața Serbiei, naționala Under19 a României a făcut un joc mare și cu Suedia și e la doar un meci distanță de calificarea la Campionatul European din Finlanda (16 - 29 iulie). Puștii antrenați de Adrian Boingiu au fost conduși după numai 4 minute (gol Bergqvist), dar au revenit incredibil. Mai întâi a egalat Tudor Băluţă (min. 32), pentru ca Alex Măţan să se lipească și el de gol în minutul 57.

Tricolorii mici (foto: sportpictures.eu) au trecut prin toate stările posibile după ce arbitrul le-a refuzat un penalty clar și alte două goluri - Băluță și Moldoveanu au scuturat plasa porții adverse, dar centralul a anulat reușitele românilor. La un asemenea meci nervii și-au făcut și ei simțită prezența, astfel că în ultimele minute s-a jucat 101 la 10 după eliminările dictate de arbitrul Alejandro Hernandez.

După primele două etape, România conduce Grupa 4 din Turul de Elită, cu punctaj maxim după primele două partide. Pentru a pune mâna pe biletele pentru Euro 2018, puștii lui Boingiu au nevoie de un egal în meciul cu Ucraina de pe 27 martie. Ucraineenii au doar patru puncte, iar un meci egal echivalează cu mult dorita calificare la turneul final european pentru jucătorii lui Adrian Boingiu (foto: sportpictures.eu).

Clasament Grupa 4, Turul de Elită Under19: 

România U19 - Suedia U19 2-1

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!