Viitorul, punct și de la capăt după debutul în Europa. Hagi: "Noi am încercat să jucăm fotbal"

Viitorul nu mai are...viitor în Europa League. Debutul dezastruos, 0-5 cu Gent în Belgia, nu l-a supărat însă chiar atât de tare pe Gheorghe Hagi, care a avut chiar puterea să glumească la conferința de presă. Antrenorul gazdelor, Hein Vanhaezebrouck a bifat meciul cu numărul 100 pe banca lui Gent.

Am vrut să contribuim și noi la al 100-lea meci al antrenorului advers, a spus Hagi. 

Lui Hagi i-a plăcut meciul, chiar dacă echipa sa a fost distrusă de belgieni. Viitorul a avut și ghinion - l-a pierdut înaintea meciului pe unul dintre jucătorii de bază, Brandan.

A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat și noi ocazii în prima repriză, când jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe și pe urmă era normal ca echipă să acuze șocul. Lucrul bun cu care rămânem este că nu am stat să ne apărăm, am ieșit la joc, și am încercat să jucăm fotbal. Facem o analiză, vedem ce s-a greșit și mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în fața unei echipe bune și pragmatice, care a știut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă știi să folosești astfel de momente, poți să crești pe viitor,

a încheiat Hagi

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi