Viitorul, lider după 2-0 cu Craiova. Bătăi pe teren la final/Hagi, bruscat de Rambe de la Craiova!

Viitorul lui Hagi a început tare meciul cu Craiova, care a cedat după numai cinci minute. Chiţu a profitat de o greşeală în apărarea oaspeţilor şi l-a învins pe Calancea cu un şut la colţul scurt. Craiova a încercat să revină pe tabelă, dar Mateiu şi Rocha nu l-au putut păcăli pe Rîmniceanu. Pe fondul unei uşori dominări a oaspeţilor, Viitorul a dat şi golul doi. În minutul 36, Hodorogea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după o deviere a lui Nimely. 

Craiova a început bine după pauză, dar atacurile jucătorilor lui Mulţescu s-au stins de cele mai multe ori undeva la 20 de metri. Cu 6 minute înainte de final, Viitorul putea marca şi golul trei. Chiţu a făcut ce a vrut în apărarea oaspeţilor, a scos frumos mingea la şut pentru Gabi Iancu dar acesta a trimis pe lângă poartă! A fost ultima fază importantă a unui meci în care jucătorii lui Hagi au avut iniţiativa în dorinţa de a urca pe primul loc în clasament.

Viitorul are 36 de puncte, cu două mai multe decât Steaua, care joacă duminică împotriva Pandurilor. CSU Craiova e pe locul 3, cu 33 de puncte. Oltenii au ratat pentru a treia oară în acest sezon şansa de a trece peste Steaua în clasament. De partea cealaltă, Viitorul a înregistrat cea de-a treia victorie consecutivă fără gol primit! 

Sunt două echipe frumoase, ei ne-au bătut la ei, noi i-am bătut la noi. Miza era mare, normal. Sunt fericit, am făcut un meci fantastic contra unei echipe foarte bune.

---Gică Hagi

Supăraţi că au luat bătaie, oltenii au vrut să-şi ia revanşa cu o repriză de...box - au sărit la bătaie imediat după fluierul de final al arbitrului. Hagi (foto: captură TV DolceSport) a intervenit pentru a-i linişti pe jucători şi l-a împins pe Vătăjelu. Rambe a reacţionat imediat şi l-a împins, la rândul lui, pe Hagi.

Spiritele s-au încins şi mai mult şi Rambe l-a lovit cu pumnul pe Rîmniceanu. Jucătorul Craiovei a văzut cartonaşul roşu, chiar dacă meciul se terminase. Şi portarul Viitorului a văzut roşu, pentru că a ripostat.

Au venit străini în România care mă înjură. Măcar să fie straini de valoare, să fie valoroși. Acolo m-a înjurat Madson, la mine acasă! Mă duc să-i despart la finalul meciului și el mă înjură...Să îi întrebați pe jucători, au fost înjurați tot meciul. Străinii ăștia care vin să fie mai buni. Să ne arate că merită! Au 10 kg în plus şi mă înjură pe mine!...

Jucătorii străini să aibă respect față de fotbalul românesc! Când tu nu ai respect față de mine, nu mai am ce să spun. Păi, sărea el la bătaie cu mine?..Păi, ce voia, să ne bată pe toți?...Ce a făcut Ramniceanu nu e bine. 

---Gică Hagi

Am avut o problemă cu Cătălin Carp (nn - jucător la Viitorul). Nu trebuia să vină după meci să-mi adreseze injurii. Ei au fost mai buni, dar nu trebuia să se termine în acest fel. Un meci care trebuia să fie frumos s-a terminat în acest fel. Chiar dacă ne-au bătut nu trebuia să se termine așa. Am rămas cu un gust amar.

---Bogdan Vătăjelu

Eu n-am văzut nimic. Am plecat la cabine imediat după ce s-a terminat. L-am căutat pe Hagi să-l felicit, dar nu l-am văzut...

---Gheorghe Mulţescu

 

Echipele de start:

Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Țîru, Boli, Ganea - Hodorogea, Carp - Chițu, R. Marin, Cicâldău - Nimely. Rezerve: Buzbuchi - Nedelcu, G. Iancu, S. Rădoi, Purece, Vînă, Dani Lopez.

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Kelic, Acka, Vătăjelu - Mateiu, Zlatinski, Gustavo - A. Ivan, Nuno Rocha, Băluță. Rezerve: Popescu - Bancu, Kay, Rambe, Ş. Vlădoiu, R. Petre, Iuga, Screciu. 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi