Share

Viitorul vs Gaz Metan. Pontul lui Dan Ștefănescu

Ponturi Liga 1

Cota: 1.65

Adaugat de: Dan Ștefanescu

17 Iul 2017 08:24 3,1k 0
Logo Viitorul
Logo Gaz Metan Medias
Viitorul
Gaz Metan Medias
VS
18:30 17 Iulie 2017
Liga 1

Analiză și informații pentru Viitorul v Gaz Metan Medias

Viitorul debutează în campionat pe teren propriu, unde o întâlnește pe Gaz Metan. Campioana României vrea să șteargă impresia prăfuită pe care a lăsat-o în Sueprcupă, unde a pierdut cu FC Voluntari. În plus, Viitorul are o singură victorie acasă, în fața Gazului.

Viitorul

Campioana României a început modest sezonul. A pierdut Supercupa în fața Voluntariului, într-un meci în care s-a căznit, în zadar, să desfacă apărarea ilfovenilor. Aceasta este, de fapt, una dintre marile probleme ale echipei lui Hagi. Nu reușește să desfacă adversarii care se apără organizat. Viitorul și-a păstrat jucătorii importanți și a adus fotbaliști cu experiență, pentru a forța pătrunderea în grupele unei cupe europene. Herea, Marius Constantin și Dumitraș sunt fotbaliștii aduși, dar numai primul și ultimul au jucat în Supercupă și n-au avut o evoluție strălucită. Pentru Viitorul urmează o perioadă complicată, cu meciuri împotriva lui CFR, Dinamo și dubla din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Va fi interesant de văzut cum va aborda campioana meciul cu Gaz Metan, dat fiind programul, dar tind să cred că va fi în teren cea mai bună formulă de echipă.

Gaz Metan

Echipa lui Cristi Pustai s-a transformat. Au plecat mulți jucători și au venit la fel de mulți. Gazul are potențial, deși numele celor aduși pentru a-i înlocui pe Eric, Alex Munteanu, Valentin Crețu sau Alexandru Zaharia, nu sunt impresionante. Pustai i-a adus, de la Iași, pe Mitic, Voicu și Golubovic, iar Perendija, fost la Oțelul, Sergiu Popovici și Sorin Bușu ar trebui să se regăsească și ei printre titularii Gazului. Echipa lui Pustai i-a pus mari probleme Viitorului, în fața căreia a pierdut doar un meci în deplasare. În aprilie 2015, campioana s-a impus cu 1-0, în singurul meci din 8 pe care l-a câștigat, iar în stagiunea precedentă a fost 1-1. Tot remiză a fost și în 2013 (0-0), în vreme ce singurul succes al Gazului, pe terenul campioanei a fost înregistrat la primul meci, 1-0, în 2012.

Echipe probabile

Viitorul (4-3-3) Râmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Ganea – Dani Lopez, Nedelcu, Casap – Chițu, Țucudean, Herea

Gaz Metan (4-4-2) Greab – Voicu, Perendija, Akaki, Bușu – Curtean, Mitic, Bic, Popovici – Olaru, Golubovic

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE VIITORUL SAU GAZ METAN

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

CLICK AICI pentru a citi regulamentul promoției

Pont Viitorul VS Gaz Metan Medias : Viitorul câștigă

După ce Craiova, Dinamo și FCSB s-au impus în meciurile din runda inaugurală, Viitorul trebuie să câștige, la rândul ei, mai ales că programul e puțin complicat. Deși istoria meciurilor direct îi este nefavorabilă echipei lui Hagi, merg, totuși pe un succes al campioanei, care are o echipă mai închegată. Cristi Pustai a schimbat mulți jucători și s-ar putea să mai aibă nevoie de câteva etape până să omogenizeze noua formulă.

Pont pariuri: Viitorul câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

87.5%

Nu 1

12.5%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici