Viitorul campioană! Rușine, Becali!

TAS a făcut dreptate, Viitorul rămâne campioana României. De fapt, totul era clar de la început, doar o decizie tâmpită ar fi schimbat ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Ce m-a frapat și m-a scârbit în același timp a fost demersul de om înecat al lui Becali, de om care se zbate în propria neputință și care a pierdut două campionate la rând jucând de unul singur.

O găselniță jenantă, aruncată pe piață cu o zi înainte de ultima etapă a campionatului trecut, deși toată lumea știa că departajarea se face în funcție de rezultatele directe din play-off, în caz de egalitate de puncte.

Este rușinos să contești un rezultat obținut legal, pe teren, numai oamenii josnici pot face asta. După ce l-a umilit pe Hagi, nașul său, când acesta era antrenor la Steaua, Becali a zis să o mai facă o dată, să-l târască în acest proces aiuristic, să nu-l lase să se bucure pentru câștigarea campionatului. Urât, urât.

Dacă ar avea un pic de bun simț, Becali nu ar mai apărea în viața publică măcar un an. S-ar duce undeva pe un munte, la stână sau unde vrea el. Să își reconsidere poziția față de el însuși, să își dea seama cât de josnic este.

Dincolo de relația de rudenie dintre cei doi, Becali a uitat de perioada în care a stat ca boierul, pușcăriaș fiind, în curtea Academiei Hagi, la muncă zice-se. Hagi l-a primit acolo cu inima deschisă, a vrut să-i facă o viață mai bună în acele momente critice, iar „recunoștința” finului am văzut-o cu toții.

Nu îmi spuneți, vă rog, că el își protejează casa, banii și așa mai departe. Nu avea nicio șansă în condiții normale, ci doar dacă reușea ceva necurat. A făcut-o din disperare și din cauza unei vanități nemărginite. O acțiune care îl desconsideră ca om.

De fapt, ce a contestat Becali? A câștigat el ceva? A câștigat FCSB ceva? I s-a luat acel ceva iluzoriu cu forța sau încălcându-se legile? Nicidecum. 

Nu știu dacă Hagi îl va mai ierta vreodată pe finul său, deși la Biblie scrie să îți ierți copiii și finii de fiecare dată când aceștia greșesc. Poate că o va face până la urmă. Iar pe Becali îl cred în stare să-l mai umilească și altădată pe nașul său.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi