Viitorul a fost în Vînă doar prima repriză: 2-2 în derby-ul cu FCSB (VIDEO)

Viitorul lui Hagi a vrut să se răzbune pe FCSB pentru înfrângerea din etapa trecută cu CFR Cluj. Extrem de motivați și cu un presing ucigător, constănțenii au jucat excelent în primele 35 de minute, timp în care Bălgrădean a scos de două ori mingea din poartă. Trimis titular de Hagi, Ionuț Vînă s-a lipit primul de gol, în minutul 19, cu un șut imparabil din marginea careului. 

Atacurile în valuri la poarta oaspeților au continuat și Cicîldău a fost la un pas să majoreze scorul după o greșeală mare a lui Bălgrădean. Mingea scăpată de acesta a fost trimisă spre poartă de jucătorul Viitorului, dar Planic a salvat în extremis. Aproape inexistentți pe teren, oaspeții au trecut prim mari emoții și la șutul lui Ianis Hagi.

La un minut distanță, gazdele au făcut din nou șah-mat apărarea lui Dică, iar Gavra a făcut 2-0 cu un șut frumos din careu. Pentru jucătorul de 25 de ani a fost primul gol în actualul sezon. Gazdele n-au ridicat piciorul de pe accelerație nici după 2-0 și au continuat să chinuie apărarea adversă. Așa s-a întâmplat și în minutul 41, când același Cicîldău a ratat o șansă uriașă să facă 3-0!

Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, FCSB a redus din diferență prin Denis Man în ultimul minut al primei reprize, la o fază la care portarul Cojocaru a fost foarte aproape să respingă. 

După pauză, FCSB a intrat mult mai hotărâtă pe teren și jucătorii lui Dică au pus din ce în ce mai multă presiune la poarta gazdelor. Fostul jucător al Viitorului, Benzar a scos o lovitură liberă pentru Budescu, iar acesta l-a ”mitraliat” pe Cojocaru cu o execuție de manual și a făcut 2-2. 

Oaspeții au prins curaj după golul lui Budescu și aproape fiecare atac al lor a însemnat panică în careul advers, iar Budescu a fost principalul pericol. Deși au avut tot timpul din lume să dea și golul victoriei, jucătorii lui Dică n-au mai reușit să schimbe tabela și meciul de la Ovidiu s-a terminat egal, 2-2. 

Chiar dacă învinge la Iași, CFR Cluj va rămâne tot pe locul doi în play-off. Ardelenii vor da bătălia finală cu trupa lui Dică la București. Meciurile rămase de jucat de cele două echipe:

FCSB - vs CFR (acasă)

           - vs CSM Iaşi (deplasare)

           - vs CSU Craiova (deplasare)

           - vs Astra (acasă)

CFR Cluj -  vs FCSB (deplasare)

                 - vs CSU Craiova (acasă)

                 - vs Astra (deplasare)

                 - vs Viitorul (acasă)

VIDEO AICI cu cele mai importante faze din Viitorul vs FCSB.

(Credit Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi