Viitorul a bătut cu 1-0 Iaşiul şi e la 1 punct in spatele Stelei. Hagi: "Vrem cât mai sus!"

Încurajată de evoluţia bună din meciul cu Craiova, primul câştigat după o "secetă" de 7 etape, Poli Iaşi a fost aproape de o surpriză şi la Constanţa. 73 de minute au muncit jucătorii lui Hagi să le dea gol moldovenilor - Nimely l-a învins pe Grahovac cu un şut superb din de la marginea careului. Grație acestei victorii, Viitorul a urcat pe locul doi în clasament, la un singur punct în spatele Stelei, dar cu un meci în plus. "Nu ne batem la titlu, vrem să ajungem în play-off", a spus Gabi Iancu la finalul meciului. Hagi l-a contrazis pe jucătorul său.

Am obţinut trei puncte importante, ne luptăm la vârful clasamentului şi vom vedea ce vom face în continuare. Golul a venit târziu, dar sunt fericit de evoluția jucătorilor mei. Noi ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament, pregătim fiecare dispută în parte, vrem să câștigăm fiecare meci și să ne impunem ideile pe care le avem. Au trecut șase luni, anumite lucruri din jocul nostru se văd, nu trebuie să facem prea multe schimbări în lot. E mai greu la început, dar cu timpul ne vom da drumul la joc,

---e convins Gică Hagi 

 

Echipele de start: 


Viitorul: Râmniceanu - Benzar, Țîru, Boli, C.Ganea - R.Marin, Nedelcu, Dani Lopez - Chițu, Alex Nimely, F.Coman. Rezerve: Buzbuchi - Rădoi, Carp, Iancu, Cicâldău, Vână, Purece.

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Frăsinescu, Mihalache, Sato - Crețu, Ciucă - Ciucur, V. Gheorghe, Bole - Boiciuc. Rezerve: Hotoboc - An.Cristea, Piccioni, Voicu, Țigănașu, Sarici, Moldovan.

 

Un meci nebun s-a jucat la Chiajna, unde s-au dat trei goluri în ultimele şase minute! Ciolacu a deschis scorul pentru ASA Tg. Mureş în minutul 86, dar gazdele au egalat la trei minute distanţă. Golul fericiri pentru oaspeţi a venit în minutul 90+2! Matei a marcat golul unei victorii nesperate care a ajutat-o pe ASA să scape de ultimul loc din clasament. 

 

Foto: Ştefan Ciocan / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi