Video Pariuri fără secrete: Patru ponturi din fotbal, unul pe tenis și un nou Thomas Neubert!

După ce ne-au ieșit trei din cele patru ponturi pe fotbal și cinci din cele șapte pe handbal prezentate în emisiunea de ieri, avem și azi o ofertă bogată: patru pronosticuri din fotbal și unul din tenis.

Specialistul nostru Dan Ștefănescu, comentator DigiSport, ne propune un meci amical, Italia – Franța. Trebuie să accesați emisiunea mai jos și puteți vedea ce a spus Dan despre acest joc.

Celelalte propuneri din ediția de azi sunt de la partidele Ecuador – Brazilia, Belgia – Spania și New York City - DC United, iar pe tenis avem, firesc, un meci de a US Open: Troicki vs Donaldson.

Comentăm azi și semieșecul Stelei cu CSMS Iași, 1-1, rezultat considerat bun de Laurențiu Reghecampf. Și pe bună dreptate, ținând cont de faptul că lotul roș-albaștrilor a fost înjumătățit din cauza accidentărilor și a convocărilor la loturile naționale, dar și pentru că echipa a jucat în 10 din minutul 57, după eliminarea lui Onțel.

rps7712.jpg

Vorbim de asemenea și despre transferurile din această vară și despre echipa care are cele mai mari șanse să câștige titlul.

La Faza zilei, am găsit o nouă metodă de antrenament pentru fotbaliștii noștri. Vi-i prezentăm mai jos pe noul Thomas Neubert și pe colaboratorii lui. Cine poate face ca domnul din videoclip, va fi pregătit în mod clar pentru grupele Champions League.

La Chestiunea zilei, discutăm despre bonusurile exclusive în posesia cărora puteți intra numai dacă vă deschideți cont la casele de pariuri partenere de pe site-ul nostru, pariurix.com.

Vă dorim vizionare plăcută!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi