VIDEO / 8-0 în mai puțin de o oră de joc! S-a întâmplat în Copa Libertadores

Cu 0-3 a pierdut River Plate în Bolivia meciul tur cu Wilstermann, din sferturile Copei Libertadores. Toată lumea se aștepta la cea mai mare surpriză din istoria competiției - eliminarea uneia dintre cele mai titrate echipe din fotbalul sud-american, câștigătoare a trei trofee Libertadores (ultimul în 2015). Numai că argentinienii antrenați de Marcelo Gallardo au dovedit în returul de pe ”El Monumental” de ce sunt o echipă mare! 

Nu mai puțin de 8 goluri a turnat River Plate în poarta bolivienilor care se și visau în semifinale după victoria din tur. Pentru oaspeți, ”supliciul” a început după doar 9 minute. Cu 5 goluri marcate, atacantul de 32 de ani Ignacio Scocco a fost MVP-ul meciului. Din acestea, trei a reușit până la pauză! Fostul jucător de la Benfica și Valencia - Enzo Perez (cu o ”dublă”), și Fernandez au pus bomboana pe ”coliva” bolivienilor de la Wilstermann, care au terminat meciul în lacrimi. 

Mai jos aveți un montaj cu golurile pe bandă rulantă ale argentinienilor de la River Plate..

River Plate se va bate pentru un loc în finala Copei Libertadores cu marii rivali din campionat de la Lanus - echipă cu șansa a treia, la câștigarea trofeului, la casele de pariuri online legale recomandate de noi. Brazilienii de la Gremio sunt favoriți aici, cu o cotă de 2.75, fiind urmați de argentinienii de la River Plate (2.88) și Lanus (4.50). Surpriza competiției din acest an, Barcelona Guayaquil (Ecuador) are cota 5.00 la câștigarea Copei Libertadores.
 
Semifinale Copa Libertadores 2017:
- 22 octombrie, River Plate vs Lanus, Barcelona Guayaquil vs Gremio
- 29 octombrie: Lanus vs River Plate, Gremio vs Barcelona Guayaquil. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!