Craiova a câştigat în prelungiri meciul cu Voluntari. Mulţescu: "Eram mort, dar am înviat după gol!"

Voluntariul a fost aproape inexistentă în meciul cu CSU Craiova, câştigat cu 1-0 de olteni. Jucătorii lui Mulţescu au condus ostilităţile din primul şi până în ultimul minut, având o mulţime de ocazii. Cele mai mari au fost irosite de Nuno Rocha, care a luar bara la ţintă, şi Bancu, a cărui minge a fost respinsă de pe linia porţii de defensiva ilfoveană. 

Până la urmă, oltenii au reuşit să câştige meciul în ultimul minut din prelungiri! Ivan a marcat al 10-lea său gol în Liga 1 şi a adus fericirea pe banca Craiovei. 

Cred că eram mort în ultimele minute, am înviat după ce am dat gol. Inimaginabil, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar a fost ca un antrenament cu public. Nu este posibil aşa ceva, să ratăm din orice poziţie. Mă bucur că am câştigat! Mi se pare că am avut şi noroc, pentru că până acum a fost invers. Până la urmă a fost o încununare a unui joc pe care l-am dominat, pe care l-am avut în mână,

---a spus Mulţescu după meci

CSU Craiova a urcat pe locul 2, cu 17 puncte după 9 etape, depășindu-le pe Dinamo și Pandurii. FC Voluntari are 11 puncte și este pe locul 8, la egalitate cu Gaz Metan. O despart 5 puncte de ocupanta locului 3, ocupat de FC Botoşani. Moldovenii au câştigat cu 2--0 pe terenul celor de la Chiajna. Golofca a deschis scorul în minutul 62, iar Vaşvari a închis tabela în ultimul sfert de oră.  

Astăzi se joacă ultimele trei meciuri ale etapei a 9-a: Gaz Metan - ACS Poli Timişoara, ASA Tg. Mureş - Astra şi Steaua - CFR Cluj. 

 

 Foto: Răzvan Păsărică - Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!