Vice-preşedintele FIFA este acuzat de fraudă

Acuzaţiile în direcţia membrilor FIFA nu contenesc şi cred că va mai dura mult până se vor linişti apele. De data aceasta nu este vorba despre celebrul scandal de corupţie, ci de tentativă de fraudă. Cel acuzat este vice-preşedintele FIFA suspendat din funcţie, Jeffrey Webb.

Click aici pentru a paria live online de pe mobil!

webb3318939k.jpg

Acuzaţiile vin după ce acesta ar fi fost implicat într-un caz de fraudă din domeniul sănătăţii în Insulele Cayman, un teritoriu al Marii Britanii, locul în care Webb s-a născut. Deocamdată acesta este reţinut în Elveţia, din cauza scandalului de corupţie de luna trecută, în care au fost implicaţi mai mulţi membri FIFA, fiind foarte probabil ca autorităţile să-l extrădeze. Pe numele lui Webb este deja solicitată o cerere de extrădare, în urma acelui scandal. 

Preşedintele Comisiei Anticorupţie poate confirma că, în conformitate cu investigaţiile desfăşurate în ceea ce priveşte proiectul CarePay, mai multe acuzaţii au fost emise astăzi (3.07.2015) în legătură cu Watson Canover, Jeffrey Webb şi Miriam Rodriguez. Un mandat pentru arestarea domnului Webb a fost eliberat astăzi. Înţelegem că momentan este arestat în Elveţia. Se anticipează că Webb va fi extrădat, pentru a da curs acestor acuzaţii. 

 Comunicat oficial al Comisiei Anticorupţie (conform postului TV Cayman 27)

Comunicatul mai precizează faptul că fostul preşedinte CONCACAF este acuzat de înşelătorie, abuz de încredere, dar şi de însuşirea ilegală a unor proprietăţi. Webb, în vârstă de 50 ani, fusese ales ca preşedinte al CONCACAF în 2012, fiind văzut de multă lume un potenţial succesor al lui Blatter în funcţia de preşedinte FIFA. Asta până luna trecută, când a fost arestat pentru corupţie.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi