Viaţa merge mai departe la Chapecoense. Patru noi jucători au semnat cu brazilienii în ziua de Crăciun!

Sprijinită de majoritatea cluburilor din Brazilia şi ajutată cu bani de şeicii lui PSG, Chapecoense se pregăteşte de revenirea în marile competiţii după tragedia aviatică în care au murit 19 jucători ai echipei. Deţinători ai Copei Sudamericana, trofeu pe care l-au primit ca urmare a deciziei Confederaţiei de fotbal din America de Sud, brazilienii vor să dea lovitura în Copa Libertadores sezonul ăsta. Şi pentru că e vremea transferurilor, şi şefii lui Chapecoense caută jucători..Au adus deja 4 noi fotbalişti, care au semnat chiar în ziua de Crăciun. Tot în prima zi de Crăciun, unul dintre supravieţuitorii accidentului, fundaşul de 27 de ani Alan Ruschel, a semnat prelungirea contractului! 

Şi nu este singura veste bună. Producătorii jocului video "Pro Evolution Soccer" au anunţat că Chapecoense va face parte din "competiţie" în încercarea de a ajuta financiar clubul. Presa din Brazilia scrie că cel care s-a ocupat de "afacere" a fost Neymar. Starul Barcelonei s-a implicat în ultima lună în mai multe acţiuni caritabile pentru sprijinirea clubului brazilian. Neymar a jucat chiar într-un amical de lux înainte de Crăciun, banii obţinuţi fiind transferaţi ulterior în conturile celor de la Chapecoense. 

Impresionaţi de drama celor de la Chapecoense, care au pierdut o echipă întreagă în accidentul aviatic, autorităţile din Columbia au decis să schimbe denumirea muntelui unde şi-au găsit sfârşitul fotbaliştii brazilieni în "Cerro Chapecoense". "El Gordo" se numea vârful muntos înainte de tragedia care a îndoliat fotbalul mondial şi în care au murit 19 jucători de la Chapecoense. Este gestul făcut de autorităţile columbiene în memoria celor 71 de victime ale accidentului aviatic. Şase oameni au supravieţuit acestei tragedii: trei jucători ai lui Chapecoense (Rusche, Follmann şi Neto), doi membri ai echipajului şi un jurnalist care însoţea echipa.

 

Foto: chapecoense.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi