Viaţa bate filmul. Usain Bolt, erou în propriul film documentar lansat la Londra

Cel mai rapid om al Planetei, "Fulgerul" Usain Bolt şi-a lansat propriul film documentar. Pelicula se numeşte "Eu sunt Bolt", iar premiera a avut loc la Londra. În film se vorbeşte despre ultimele 18 luni de pregătire pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro, unde atletul jamaican a devenit o legendă în viaţă. În Brazilia, Bolt a câştigat la 100 de metri, 200 de metri şi ştafetă 4X100 de metri şi a devenit primul atlet din istorie care câştigă toate cele trei probe de sprint la trei ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice! 

Pentru mine este un eveniment mare. Sunt foarte fericit. De fiecare dată când vin la Londra simt că oamenii mă apreciază şi din acest motiv am făcut lansarea aici. Totul a fost perfect,

---a spus Bolt, care a câştigat 9 medalii olimpice de aur în carieră

La premiera documentarului a fost prezent fostul mare jucător de tenis Boris Becker, dar şi părinţii lui Usain Bolt. Aceasta nu este prima producție cinematografică dedicată celui mai rapid om din lume din toate timpurile. În 2012, imediat după Olimpiada de la Londra, a fost lansat filmul documentar "Usain Bolt - cel mai rapid om în viață". "Este un sentiment frumos că suntem parinţii lui, iar acum el este actor. Vrem să vedem prestaţia lui în noul rol", a spus tatăl lui Bolt.

Ajuns la 30 de ani, "extraterestrul" din atletism a anunţat că Olimpiada din acest an din Brazilia a fost ultima la care a luat startul. Usain Bolt intenţionează să se retragă după Campionatul Mondial de anul viitor, de la Londra. Se va antrena pentru marele eveniment acasă la el, în Jamaica, în Grand Prix-ul de la Kingston.

În acest an, cel mai rapid om din lume a fost provocat la o cursă inedită de James Corden, prezentatorul emisiunii The Late Late Show. Jamaicanul i-a avut adversari pe James Corden, actorul american Owen Wilson, dar şi pe toţi membrii din staff-ul emisiunii. Cu 50 de oameni s-a bătut Bolt pe suta de metri.

Ajuns la 30 de ani, Usain Bolt a cucerit în cariera sa 9 titluri olimpice şi 11 medalii de aur la Campionatele Mondiale. Din 2008 nu-l mai bate nimeni pe Bolt, care deţine recordul pe distanţele de 100 şi 200 de metri. Pe suta de metri a reuşit un incredibil 9,58 secunde, performanţă realizată în 2009 la Campionatul Mondial de la Berlin.

 

Foto: Associated Press

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi