Viața bate filmul! Povestea nebună a celui mai bun jucător de poker online din lume

Dincolo de rateurile, inevitabile, din turneele importante, pokerul i-a scos din foame pe mulți jucători. E și cazul unui englez care în 10 ani a trecut de la statutul de student amărât la cel de milionar în euro! Acum în vârstă de 32 de ani, Chris Moorman n-a renunțat niciodată la visul său și a reușit. El este astăzi cel mai bun jucător de poker online din lume, cu câștiguri totale de aproape 20 milioane de dolari!!

Din 2007 încoace, Moorman (foto: pocketfive.com) a câștigat 14 milioane dolari online și încă 5 milioane la cazinouri online. Acum, el vrea să ajute un cititor al tabloidului britanic The Sun să ajungă și el milionar. Nu o va face singur, ci cu ajutorul sponsorului său - 888poker. Este pentru prima dată în istoria publicației când unui cititor de rând i se oferă șansa de a lua startul, luna viitoare, în cel mai mare turneu de poker din lume unde jack-pot-ul este de 10 milioane de dolari. De regulă, pentru a juca în World Series of Poker, în Las Vegas, se intră cu 10 000 de dolari, dar norocosul cititor va ajunge gratis la masă cu marii campioni. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Tot ce trebuie să facă doritorii e să participe la un turneu de poker online gratuit organizat special pentru cititorii The Sun. Peste 21 de ani, locuitor al Marii Britanii și fan declarat al lui Chris Moorman - sunt condițiile pentru participarea la trialul care pune la bătaie biletul gratis pentru Las Vegas (foto: pixabay.com). În plus, fericitul câștigător va beneficia de cazare gratuită timp de cinci zile și 1200 de dolari pentru cheltuieli ”neprevăzute”...

Concursul a început sâmbătă, cu câte 15 jucători în fiecare noapte începând cu orele 20:00. În această noapte se va decide marele câștigător care va participa la competiția vieții din Las Vegas, alături de campionul Chris Moorman.  spune: "va fi ca atunci când un fotbalist se pregătește să joace finala Campionatului Mondial. Dar în poker sunt șanse mari ca un amator să-i bată pe profesioniști, pentru că în acest joc există elementul noroc..”, a spus Chris Moorman, care a început să joace poker online în al doilea an la Universitatea din Colchester (Essex), unde a studiat economia. 

”Muncitor” la...poker online

Până de Crăciun, el a reușit să facă o groază de bani și i-a mințit pe părinții săi că a avut o slujbă de vară bine plătită. ”Nu exista nicio cale prin care să o păcălesc pe mama ca să mă lase să joc poker. Așa că le-am spus că lucrez la un magazin chiar lângă Universitate. Dar în realitate, eu și un prieten rupeam internetul pe poker. Țin minte că am intrat în joc cu câțiva dolari, iar la sfârșitul verii am ajuns să câștig peste 5000 de dolari! Secretul a fost că am jucat în fiecare zi, doar așa poți progresa în poker”, a dezvăluit campionul mondial din pokerul online. (foto: facebook.com/1moorman1)

Singura persoană din familia lui Chris care cunoștea adevărul era sora acestuia, Felicity, acum în vârstă de 28 de ani. Pentru a-i cumpăra tăcerea, i-a luat surorii sale un Ford Ka de 12 000 lire sterline, cu toate opțiunile. Când și-a terminat studiile, Chris și-a achitat toate datoriile acumulate, iar restul de 50 000 de lire sterline i-a depus în contul său bancar și în cel online, pentru poker. A fost momentul în care i-a dezvăluit adevărul tatălui său, care i-a acordat șase luni să demonstreze că așa este și că nu a furat cumva banii.

200 000$ - premiu în pungă!

”Nu am părăsit casa timp de șase luni decât pentru a-mi cumpăra cele necesare. Jucam ore în șir vineri noaptea, știind că a doua zi oamenii sunt liberi și își permit mai multe pahare de băutură în timpul jocului. Am profitat de faptul că se amețeau repede și că luau decizii nepotrivite. Am câștigat foarte mulți bani așa...M-am întors fericit acasă și i-am arătat banii lui tata. A rămas fără cuvinte când i-am zis că am făcut 100 000 de lire sterline în șase luni”, a povestit Chris Moorman. (foto: facebook.com/1moorman1)

Chris a continuat să câștige turnee pe bandă rulantă. A câștigat 1 000 000 de dolari la un singur turneu desfășurat în Los Angeles în 2014. De la al doilea turneu, i s-au dat banii cash. Așa că pe următorul milion de dolari l-a îndesat în rucsacul său după ce a câștigat un turneu la Cannes.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

”Mă plimbam cu 1 milion de dolari în spate și habar nu avea nimeni...Toți banii erau în bancnote de câte 500. Probabil dacă cineva i-ar fi văzut ar fi spus că sunt un traficant de droguri...Mai târziu, la un turneu în Italia, am primit câștigul - 200 000 euro într-un fel de pungă de hârtie, maro. A fost o nebunie!..”, mai zice Moorman care a cunoscut-o pe soția sa (foto: facebook.com/1moorman1)...unde altundeva, decât la un turneu de poker...

Cele ”8 porunci” ale super-campionului Chris Moorman pentru jucătorii de poker online:

1. Înregistrează-te la timp în turnee pentru a fi sigur că nu se ivesc surprize. 

2. Du-te la baie înainte de începerea jocului! N-ai vrea să stai în picioare sau să intri la masă cu picioarele încrucișate!..

3. Asigură-te că ai lângă tine o băutură răcoritoare și o gustare.

4. Stinge televizorul! Turneul este rapid și nu vrei să fii distras de altceva

5. Când începi să joci, încearcă rapid să îți dați seama de cel mai agresiv jucător. Vei ști la ce să te aștepți din partea lui. 

6. Ai mare grijă și nu arunca cu jetoanele. Vei regreta mai târziu și nu te vei mai putea întoarce la joc.

7. Nu uita că nu trebuie să câștigi turneul chiar în seara în care te înscrii. Doar asigură-te că joci finala. 

8. Nu aștepta să-ți intre Așii - s-ar putea ca turneul să se termine mai înainte ca tu să primești cartea dorită. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi