Vezi unul din cele mai INCREDIBILE bilete din istoria pariurilor sportive! Trei scoruri corecte de 7:0!

Cu toții mai jucăm din când în când bilete pe care punem câte un scor corect, în timp ce pariorii mai curajoși joacă chiar două sau trei scoruri corecte pe același bilet. Dar mai mereu scorurile alese sunt unele realiste, iar dacă nu sunt, nici nu prea ies. Eu nu am auzit până acum de cazuri ca un parior să ghicească pe același bilet mai multe scoruri corecte SF, cel puțin nu până acum.

Cei de la mirror.co.uk ne prezintă un bilet de pariuri de-a dreptul incredibil, cum vezi o dată în viață. Steve Sales, un șomer de 54 de ani din Sutton a pariat 1,40£ pe un bilet ce conținea trei scoruri corecte de la meciuri din Betfred Cup, unde surpriză, a mers doar pe trei victorii ale unor echipe scoțiene, toate cu 7:0!

În mod normal un astfel de bilet nu are nici cea mai mică șansă să iasă, și totuși, Dundee, Inverness și Ross County și-au câștigat fiecare meciurile lor cu ... 7:0! Astfel bărbatul a pus mâna pe un premiu foarte consistent de 57,990£, cu care a promis că își va schimba viața. Până una alta, el are o altă prioritate: să o ducă pe mama sa într-o croazieră!

Fred Done, patronul la Betfred, agenția unde biletul a fost jucat (și una din cele mai importante case de pariuri din Marea Britanie) a declarat că nimeni din cadrul agenției nu a mai văzut vreodată un bilet câștigător atât de incredibil.

bilet-betfred.jpg

Nu mai face compromisuri, vezi acum care este agenția de pariuri sportive online recomandatã de PariuriX.com

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi