Vezi unde poţi juca table pe bani

Jocul de table este cu siguranţă cel mai cunoscut joc de noroc în rândul românilor. Nu puţini sunt cei care joacă table alături de prieteni sau pe anumite site-uri de table online pentru relaxare (fără bani).

table-online-la-sportingbet.JPG

Acum puteţi câştiga şi bani jucând table, deoarece Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) vă oferă posibilitatea de a juca la mese cash sau turnee la care trebuie plătită o sumă de intrare. Acest site vă oferă posibilitatea de a juca şi sume mici (1-2$), dar şi sume mai mari, fiecare după posibilităţi.

După introducerea licenţei am mai rămas în România doar cu sportingbet.ro dacă dorim să jucăm table online. Jocul poate fi găsit în secţiunea Vegas denumit fiind Backgammon. Aşa cum puteţi vedea şi în imaginea de mai sus se poate juca în turnee plătind o taxă de intrare începând de la doar 4.42 RON. De asemenea la mesele cash puteţi juca table chiar şi cu 2-3 RON. Aşadar cei care au obiceiul să joace table alături de prieteni îşi pot încerca norocul şi online, jucând pe bani alături de jucători din întreaga lume.

Joacă acum table online la Sportingbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi