Vezi pe cine am pariat 30 RON că va deschide scorul în Kazahstan - România!

Profitând de promoţia existentă la această casă de pariuri online m-am gândit să joc şi eu un pariu eligibil. Aşa că am intrat pe link-ul precedent şi m-am înscris la promoţie, apoi am căutat meciul în ofertă, am selectat pariul pe primul marcator din meci Bogdan Stancu cu o miză de 30 RON şi aştept partida de la Astana cu maxim interes. Motanu' este anunţat vârf împins, sper să nu-mi facă Daum vreo surpriză şi să-l lase pe bancă.

În cazul în care îmi va ieşi pariul voi primi pe lângă câştigul de 150 RON şi un bonus tot de 150 RON...

pariu-romania.jpg

E ca şi cum aş fi pariat la o cotă de 10 că Stancu marchează primul gol în meci. Bine, de va fi să primesc bonusul de 150 RON va trebui să rulez 900 RON pe cote de minim 1.60 în decurs de 7 zile, dar asta nu este o problemă deoarece avem în faţă un weekend plin de evenimente interesante.

Poţi să profiţi şi tu de promoţie, nu trebuie decât să te înregistrezi la ea în această pagină şi apoi să plasezi pariul pe jucătorul român care crezi că va deschide scorul cu o miză minimă de 30 RON. Dacă vei câştiga atunci vei primi bonus egal ca valoare cu câştigul, până la maxim 250 RON. Ai putea să mergi de exemplu pe Chipciu la o cotă de 8.25 şi dacă jucătorul lui Anderlecht deschide scorul la Astana ai câştigat 247.5 RON cash şi încă 247.5 RON bonus.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi