Vezi părerea mea despre oferta de pariuri sportive Betano

Acum că se discută tot mai mult de Betano, am analizat puțin oferta sportivă și am ajuns la următoarele concluzii. Ținând cont că este o casă de pariuri nouă în România am zis să verific oferta de pariuri sportive Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) pentru a vedea cât de completă este aceasta comparativ cu ce oferă alte agenții de top de la noi din țară. Din ce spun chiar reprezentanții ei pe forumul de discuţii Betano, agenția oferă anual pariuri pe 230.000 de evenimente sportive și sociale din 4,500 de ligi sportive locale și internaționale de top. În teorie sună bine, dar mai bine este să vedem în practică cum stau lucrurile.

JOACĂ CU BETANO! TE AȘTEAPTĂ O OFERTĂ BOGATĂ ȘI UN BONUS DE TOP!

oferta-betano.png

 

Număr de sporturi acoperite

Primul lucru care mi-a sărit în ochi în oferta Betano (click aici dacă vrei să vezi şi tu oferta) este numărul mare de sporturi acoperite, de la fotbal și tenis până la șah și ciclism. În total am găsit în ofertă aproape 30 de sporturi, ceea ce este mai bine decât la majoritatea agențiilor licențiate.
 

Ofertă la fotbal

Atâta timp cât nu vrei să pariezi pe campionatul din Botswana sau alte ligi exotice n-ar trebui să ai motive pentru a te plânge. N-am putut să nu observ în oferta sportivă prezența ligii a patra din Islanda și a campionatului de under 19 din Norvegia, ceea ce spune multe. Am zis să caut și ceva mai exotic și din nou n-am fost dezamăgit ținând cont că am dat de meciuri din Coasta de Fildeș între niște echipe de care n-am auzit în viața mea, și despre care probabil nici nu voi mai auzi de acum încolo. Și să nu crezi că la astfel de partide sunt oferite doar vreo două opțiuni de pariere, pentru că ești departe de adevăr. În poza de mai jos poți vedea un pariu pe o victorie cu 7:4 a unei echipe din liga a patra islandeză, ca să înțelegi despre ce vorbesc.

Apoi am vrut să mă reorientez către un meci mai important, iar primul care mi-a sărit în ochi a fost Franța vs România de la Euro 2016. Am găsit aici pariuri pe cartonașe, cornere, intervale de timp, marcatori și multe altele, deci cei de la Betano sunt mai mult decât pregătiți pentru Campionatul European.
 

Ofertă alte sporturi

La unele sporturi oferta nu este la fel de bogată ca la fotbal și sunt case de pariuri online care le iau faţa, dar ar trebui să fii prea cârcotaș sau să fii prea specializat pe ligi mici de hochei sau baschet pentru a ține cont de acest aspect. Majoritatea pariorilor obișnuiți nu vor avea motive să se plângă. Eu, specializat în sporturi electronice, am găsit în oferta eSport câteva meciuri între echipe de care n-am auzit în viața mea, deci recomand cu încredere Betano pentru varietatea de meciuri oferite.
 

Concluzie

Oferta sportivă de la Betano nu este cea mai bună de pe piață, dar este undeva pe primele locuri în top, motiv pentru care poți paria cu încredere la ea.

Deschide cont acum la Betano şi agenţia îţi va oferi un bonus atractiv de bun venit!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi