Vezi pachetul bonus oferit de Unibet Poker

Unibet.ro Poker (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este un site de poker online care isi rasfata clientii cu unele dintre cele mai bune servicii in materie de poker de foarte multi ani. Fiind o parte a celebrei retele Microgaming, Unibet poker a reusit sa dezvolte unele dintre cele mai bune si serioase servicii in materie de poker online.

Fiind un nume cunoscut in intreaga lume a jocurilor de noroc online, Unibet poker va pune la dispozitie unele dintre cele mai serioase si sigure servicii. Deschiderea unui cont este o procedura extrem de simpla asa ca nu aveti niciun motiv sa mai stati pe ganduri.

La Unibet Poker bonusul pentru primul depozit nu depinde de valoarea primei depuneri. Primiti un bonus de pana la cel mult 500 de euro in functie de suma pe care o rulati. Bonusul este impartit in cinci parti si-l puteti primi daca in decurs de 60 de zile terminat toate nivelurile. Pentru a ajunge la nivelul 1 si pentru a primi bonus 1 euro trebuie sa aveti rake de 2 euro. Daca ati ajuns la rake de 13 euro sunteti la nivelul 2 si mai primiti bonus inca 4 euro. La cei 5 euro precedenti se mai adauga inca 15 daca ajungeti la 85 rake. De aici apar diferentele semnificatie, pentru ca nivelul 4 are limita la 500 euro rake. Daca o ''atringeti'' primiti inca 80 euro bonus. In fine, pentru a primi bonusul maxim trebuie sa ajungeti la 1400 euro rake, caz in care la cei 100 euro bonus obtineti pana acum veti mai primi inca 400 de euro. 

Bonusul ar putea parea la prima vedere neatractiv, dar pentru o persoana care joaca poker intens 1.400 euro rake in 60 de luni nu inseamna extrem de mult. Este practiv vorba de o medie zilnica de rake de aproximativ 23 euro. 

Pachet de bun venit la Unibet Poker

Platforma de joc oferita de Unibet poker este stabila, are foarte multe functii interesante si o grafica ce va asigura un gameplay de exceptie. Partea buna este ca aceasta este foarte usor de utilizat.

Trebuie sa stiti ca Unibet poker le ofera clientilor sai toate conditiile pentru ca acestia sa se distreze si sa castige premii extraordinare. Zilnic, aveti sansa de a participa intr-o multime de turnee freeroll alaturi de un numar mare de jucatori de poker.

Unibet poker va pune la dispozitie o sumedenie de jocuri de poker pe care le puteti juca in foarte multe turnee cu premii mari. Iata cateva exemple de jocuri: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo, Five-Card Draw si Razz.

Unibet poker incearca sa le ofere clientilor sai un suport excelent prin email, telefon si live chat 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Cateva dintre modalitatile pe care le puteti utiliza pentru efectuarea depunerilor si retragerilor sunt:  Visa, Moneybookers, Neteller, Transfer bancar, Cec etc.

Unibet poker este un site de poker online care isi rasfata clientii cu o multitudine de servicii excelente si cu bonusuri atractive. Daca doriti sa va jucati intr-un mediu incitant, atunci Unibet poker este o alegere excelenta!

Site-ul oficial este unibetpoker.com!

PS: Ţineţi cont că aceste oferte de bun venit se modifică periodic; vizitaţi unibet.ro în secţiunea de poker pentru a vedea oferta curentă.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi