Vezi la ce cazino online poți câștiga jackpoturi de câteva milioane de RON!

Acest casino online oferă câteva jocuri unde jackpoturile sunt foarte consistente. În cele ce urmează vă vom prezenta pe scurt aceste jocuri și sumele fabuloase pe care le puteți câștiga.

Mega Fortune - peste 6.6 milioane RON!
Trei jackpoturi pot fi câștigate de voi oricând: jackpot rapid (peste 2.800 RON), jackpot major (peste 191.000 RON) și jackpot mega (care este momentan la peste 6.6 milioane RON). Pentru a avea o șansă la aceste premii, trebuie să declanșați jocul bonus. Acesta se acordă atunci când primiți trei simboluri "Bonus" pe aceeași linie în secvență, de la stânga la dreapta. La acest joc primiți si free spins atunci când aveți trei sau mai multe simboluri "Scatter" pe ecran. O altă facilitate a acestui joc este reprezentată de simbolurile "Wild", care pot înlocui orice alt simbol pentru a vă oferi câștigurile maxime pe linia respectivă.

mega-fortune.png

Arabian Nights - peste 9 milioane RON!
Acesta este un joc cu 10 linii. Pentru a putea avea șanse la jackpot trebuie să primiți 5 simboluri "Wild". În acel moment aveți garantat 10,000 fise (20.000RON) dar aveți și o șansă la marele premiu! Două, trei sau patru wild-uri vor înlocui toate simbolurile pentru a vă oferi câștigul maxim posibil pe linia respectivă. La acest joc puteți primi și simboluri "Scatter". Minim trei astfel de simboluri situate oriunde pe ecran vor declanșa 15 rotiri gratuite unde câștigurile sunt de trei ori mai mari decât de obicei.

arabian-nights.png

Hall of Gods - peste 1.9 milioane RON!
Acesta este un joc cu 20 de linii unde sunt oferite trei jackpoturi: mini jackpot (minim 1.500 RON), midi jackpot (minim 570.000 RON) și mega jackpot. În cel din urmă câștigați marele premiu pus în joc care acum a ajuns la peste 1.9 milioane RON. Pentru a avea o șansă la aceste premii, trebuie să primiți trei simboluri "Bonus" pe aceeași linie. Cu cât miza este mai mare, cu atât și șansa de a lua un jackpot crește. În acest joc primiți și 10 rotiri gratuite de fiecare dată când aveți trei simboluri "Scatter" oriunde pe ecran. Patru simboluri "Scatter" vă oferă 15 rotiri gratuite, iar 20 simboluri "Scatter" declanșează 20 jocuri gratuite.

hall-of-gods.png

Încearcă-ți acum norocul la aceste jocuri! Te aşteaptă un bonus de până la 1.200 RON la primul depozit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi