Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Vezi la ce camere de poker online vă recomandăm să jucaţi

 

În întreaga lume există milioane de persoane care s-au jucat măcar odată poker pe internet pe bani reali. Sunt foarte multe site-uri de poker care permit acest lucru, însă nu toate sunt serioase şi nu toate oferă o aplicaţie stabilă şi performantă. Diferenţa de calitate este dată şi de numărul de jucători pe care-l atrage fiecare site de poker, dar şi de numărul şi tipurile de mese şi turnee oferite (un număr mare de turnee freeroll fiind întotdeauna binevenit).

Joacă acum la cea mai mare cameră de poker online!

De asemenea, unele site-uri de poker vin cu pachete foarte atractive pentru prima depunere, dar şi cu alte promoţii pentru care chiar se merită să ne jucăm. Alte site-uri însă sunt ceva mai zgârcite când vine vorba de bonusuri. Astfel în cele ce urmează vă prezentăm câteva informaţii despre cele mai bune şi mai cunoscute site-uri de poker online.

camere-de-poker-online-recomandate-si-de-incredere.jpg

 

Pokerstars (deschide cont aici)

Este considerată a fi cea mai mare cameră de poker din lume. Conform statisticilor zilnic peste 25.000 de persoane se joacă pe acest site pe bani reali. De asemenea, Pokerstars deţine recordul mondial pentru turneul online cu cei mai mulţi jucători (peste 200.000 în anul 2011 la un turneu cu buy-in de $1). Şi cel mai mare turneu săptămânal (Sunday Million) se găseşte tot la Pokerstars, cu un buy-in de $215, toţi banii ajungând în premii. Apogeul a fost atins în martie 2011, când 60.000 de jucători s-au luptat online pentru un pot de 12 milioane de dolari.

Bonus pentru prima depunere: deschideţi-vă un cont şi depuneţi minim $20 folosind codul „FREE20” şi veţi primi un bonus de $20 care vor intra în cont în maxim 36 de ore. De asemenea, primiţi şi un token pentru un turneu de $100.000. Puteţi înlocui acest bonus cu unul de 100% până la 600$, dar banii sunt eliberaţi treptat pe parcurs ce vă jucaţi.

 

Unibet (click aici pentru a te înregistra)

La acest site de poker puteţi primi un bonus maxim de $500 care se eliberează pe parcurs ce vă jucaţi şi $10 care-i primiţi instant după ce efectuaţi prima depunere. De asemenea, în fiecare oră aveţi acces la turnee freeroll cu ajutorul cărora vă puteţi mări bankroll-ul. Premiile la aceste turnee variază intre $50 şi $150. Aplicaţia pentru poker este disponibilă atât de pe calculator, cât şi pe telefoanele şi tabletele cu Android, însă nu poate fi instalată pe Iphone sau Ipad. Grafica aplicaţiei este ceva mai inedită faţă de ce ne-am obişnuit la celelalte camere de poker.


888Poker  (înregistrează-te acum)

888Poker este una din singurele 3 camere de poker licențiate în România, alături de cele 2 enumerate anterior. Oricum serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care nu sunt puțini cei care o consideră ca fiind a doua cea mai bună cameră de poker din lume după PokerStars. Află mai multe din articolul: Știai că 888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume? Vezi aici ce oferă!

Joacă acum la cea mai mare cameră de poker online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi