Vezi la ce agenții poți plasa un pariu fără risc pe Real Madrid vs Sevilla!

Orice parior serios va plasa măcar un pariu pe Supercupa Europei din această seară dintre Real Madrid și Sevilla. Iar dacă tot vrei să pariezi, ce zici dacă ai încerca un pariu fără risc? Dacă pariul tău este pierzător, atunci vei primi înapoi suma mizată, deci nu ai nimic de pierdut! Hai să vedem ce variante există.

Pariuri fără risc pentru clienții noi

La următoarele agenții de pariuri sportive online primul pariu este fără risc. Astfel, dacă măcar la una din ele nu ai un cont, poți deschide unul acum și poți folosi pariul fără risc pe meciul din această seară:

  • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) - dacă deschizi un cont acum prin link-urile PariuriX primești un bonus exclusiv de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 150RON. Astfel, dacă pariul este câștigător te poți bucura de câștigurile acumulate. Dacă este pierzător, primești banii înapoi sub formă de bonus, iar partea bună este că trebuie să îi rulezi de numai 3 ori pe cote de minim 1,40.
  • sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015) - dacă vrei să pariezi sume mai mari, o poți face pe acest site deoarece aici primul pariu este rambursat integral în limita a 300RON (din nou, aceasta este o ofertă exclusiv PariuriX). Ia totuși în considerare faptul că eventualul bonus va trebui rulat de șapte ori pe cote de 1.50+ pentru a fi deblocat.
  • efortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) - dacă ai deja cont la cele două agenții de mai sus sau cauți un operator la care să poți depune direct dintr-o agenție stradală, o poți face la Fortuna. Vei primi un freebet de 50RON (exclusiv PariuriX) + 15 pariuri gratuite de 20RON fiecare + alte bonusuri în valoare de 700RON. Deci prmești destui bani gratuiți cu care să te distrezi la Supercupă.

efortuna.png

 

 Pariuri fără risc de pe mobil

Ai deja cont pe la toate agențiile posibile, dar totuși te tentează un pariu fără risc? Vrei să urmărești meciul de la terasă cu prietenii și să pariezi de pe mobil? Indiferent de motiv, ce zici de un pariu fără risc de pe telefon sau tabletă?

  • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) - dacă nu ai mai pariat până acum de pe telefon sau tabletă la Unibet, o poți face în această seară pe Real vs Sevilla! Primul pariu de pe mobil este 100% fără risc în limita a 50RON, iar eventualul bonus trebuie rulat de numai 3 ori pe cote de 1.40+!
  • netbet.ro (D.1279 /29.06.2016) - plasează un prim pariu de pe mobil la Netbet (pe o cotă de minim 1.60), și indiferent dacă acesta este câștigător sau nu, vei primi înapoi suma pariată în limita a 40RON! Deci aici îți este returnată miza chiar dacă tu câștigi pariul, tare nu?

 Așa că ce mai aștepți? De ce să riști banii tăi când poți să nu riști nimic? Pariază cu încredere profitând de pe urma uneia din ofertele de mai sus, iar dacă pariul tău nu se încheie așa cum ți-ai dorit, primești banii înapoi!

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi