Vezi două bilete câștigătoare pe mize incredibile de 9,000 și 20,000RON!

Majoritatea pariorilor de ocazie joacă sume de 2-3 lei pe bilet, în timp ce pariorii cu ceva experiență de regulă mizează sume mai mari care pot fi și de câteva sute de lei pe pariu. Însă mai există un tip de pariori, cei cu un buget foarte consistent care investesc într-un singur bilet sume pe care alte persoane nu le câștigă la locul de muncă în jumătate de an.

Am avut două exemple chiar în acest weekend, la două agenții Bet Cafe Arena din zone diferite ale țării. Un brăilean a pariat duminică nu mai puțin de 9,000RON pe un meci din Bolivia! Acesta a mers pe o victorie a echipei Bolivar în partida cu The Strongest la o cotă de 2.60, și a avut probabil mari emoții ținând cont că golul victoriei a venit abia în minutul 89. În final pariorul a luat 21,925RON, însă nu pot să înțeleg de ce nu a pariat online. Pe lângă faptul că a avut de plătit o taxă de 400RON la plasarea biletului, nici cota prinsă nu a fost cea mai bună. Înainte de startul partidei, Unibet (vezi site-ul agenției) a oferit o cotă de 2.80, ceea ce înseamnă că pariorul ar fi putut lua 25,200RON, cu peste 4,000RON mai mult decât câștigul actual!

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

betcafe-3.jpg

 

Pe cât de impresionantă este suma pariată pe biletul precedent, am pus mâna pe un bilet și mai tare. Un clujean a mizat nu mai puțin de 20,000RON pe un combo format din două pronosticuri: victoria lui AS Roma în meciul cu Udinese (a ieșit fără probleme, scor 4:0), și victoria lui Tottenham cu Crystal Palace (s-a terminat 1:0 datorită unui gol marcat în minutul 83). În final pariorul a luat 41,428RON, dar din nou trebuie să remarc că acesta a plătit complet inutil o taxă de aproape 1,000RON la plasarea biletului. Netbet (vezi site-ul agenției) a oferit pe aceste două pronosticuri cote de 1.61, respectiv 1.41, ceea ce înseamnă o cotă totală de 2.27. Astfel același bilet ar fi adus online un câștig de 45,402RON, deci cu aproape 4,000RON mai mult.

betcafe-2.jpg

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi