Vezi de ce Netbet este cea mai bună alternativă de pariere pe meciurile etapei a treia din play-off-ul Ligii 1!

promotie-netbet-liga-1.JPG

Actualizare 2 noiembrie 2016

Această promoție a fost valabilă pentru etapa a 3-a din play-off-ul sezonului 2015 / 2016 din România Liga 1. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai noi oferte ocazionale oferite de agenția Netbet sau de alte case de pariuri online, atunci accesează cu regularitate secțiunea Promoții de pe PariuriX!

 

Articolul inițial

Aşa cum ne-a obişnuit încă de la startul play-off-ului Ligii 1, Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)
vine cu o ofertă de tip banii înapoi şi pentru etapa a treia. Pariază pre-meci pe bilete simple (un singur meci) meciurile din România Liga 1 play-off şi dacă ai ghinion şi pierzi vei recupera o parte din bani. Procentul rambursat de data aceasta este şi mai mare, de 30% până la 300 RON.

Partidele etapei a treia din play-off sunt:

  • Astra Giurgiu - ASA Targu Mures (18.03, 20:30)
  • Viitorul Constanţa - FCSB (19.03, 20:30)
  • Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu (20.03, 20:30)

Dacă de exemplu pariezi câte 100 RON pe fiecare meci şi nu câştigi decăt unul dintre pariuri atunci vei primi o rambursare de 30 RON pentru un pronostic pierdut şi încă 30 RON pentru celălalt pronostic pierdut. Astfel, în loc să pierzi 200 RON vei pierde numai 140 RON. Nu vei găsi la o altă casă de pariuri online o astfel de ofertă.

Pentru a beneficia de promoţie trebuie să te înscrii la ea. Asta înseamnă că este nevoie să intri pe site-ul Netbet, pe pagina acestei promoţii, acolo unde trebuie să dai click pe butonul "Înscriere". Poţi face acest lucru până pe 20 martie 2016 la ora 23:59 GMT.

Eventuala rambursare va fi creditată sub formă de bonus. Suma primită (în cursul zilei de marţi, 22 martie 2016) va trebui rulată de trei ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 7 zile de la creditare.

 

Liga 1 la Netbet

Agenţia de pariuri Netbet are în ofertă peste 90 de opţiuni de pariere pentru fiecare meci din play-off-ul Ligii 1. De la opţiuni clasice, precum pariuri cu handicap, pariuri pe total goluri, pe scor corect etc şi până la pariuri pe intervale de timp (rezultatul după 70 de minute, gol până în minutul 30). De asemenea sunt prezente şi tipuri de pariuri atât de iubite de pariorii offline, acele multicombo, cum ar fi pauză - final şi total goluri (ex. 1 pauză - 1 final şi peste 2.5 goluri) sau câştigător meci şi total goluri (ex. Astra Giurgiu şi peste 3.5 goluri) ori câştigător meci şi total goluri în prima repriză (ex. Astra Giurgiu şi peste 1.5 goluri în prima repriză).

program-liga-1-netbet.JPG

Netbet (află mai multe despre agenție) oferă cel mai mare bonus de pe piaţa pariurilor online din România, asta doar dacă-ţi deschizi cont accesând unul din link-urile de pe site-ul nostru. Astfel prima depunere îţi este dublată până la cel mult 300 RON, ofertă mult îmbunătăţită faţă de cea standard, 50% din prima depunere până la 200 RON. Dacă alegi să-ţi deschizi cont de pe site-ul nostru la Netbet şi depui 300 RON te vei juca cu 600 RON, în timp ce dacă îţi deschizi cont de pe alt site şi depui 300 RON te vei juca doar cu 450 RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi