Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Vezi cum te poți juca la Sportingbet direct de pe telefonul mobil!

Află de la PariuriX cum te poți juca la Sportingbet direct de pe telefonul mobil! Unul din marele avantaje ale pariurilor online în detrimentul celor offline este acela că putem paria de oriunde ne-am afla. Acest lucru este valabil și la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), unul dintre cele mai importante site-uri de gambling licenţiate în România în acest moment. Atunci când suntem acasă putem plasa pariuri folosind un calculator, dar ce facem când suntem la școală, la muncă, în oraș sau în vacanță? Este foarte simplu; pariem de pe un telefon mobil sau folosind o tabletă. Fiecare persoană deține în ziua de astăzi un smartphone astfel încât acest mod de a juca la pariuri este la îndemâna oricui.

JOACĂ LA SPORTINGBET ȘI ÎNCASEAZĂ UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Cum mă pot juca la Sportingbet de pe mobil?

  2. Ce ne oferă aplicația?

  3. Pariuri și jocuri de cazino de pe mobil

 

1. CUM MĂ POT JUCA LA SPORTINGBET DE PE MOBIL?

Indiferent de sistemul de operare pe care îl are dispozitivul vostru mobil vă puteți juca la Sportingbet accesând din browserul acestuia site-ul agenției. Pentru cele mai populare două sisteme de operare, IOS și Android, este oferită inclusiv o aplicație numită ”Sportingbet Romania”. Dacă ai Iphone sau Ipad o poți descărca direct din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android va trebui să o downloadezi de pe site-ul Sportingbet. Dacă intri pe site din browser-ul dispozitivului mobil, vei fi invitat imediat să descarci programul de pariuri. Indiferent că pariezi din browser sau din cadrul aplicației, interfața grafică este cam aceeași, iar prima pagină arată cam așa:

Voi presupune că ai deja un cont, iar dacă nu îți recomand să îți deschizi unul de pe calculator deoarece este mai simplu. Deschide un cont acum! Alternativ, îți poți deschide direct de pe telefon / tabletă apăsând butonul roșu ”Înregistrați-vă acum” ce poate fi găsit în partea de sus a paginii (ca și în poza precedentă). Dacă ești deja client Sportingbet, atunci apasă burtonul verde ”Autentificare” pentru a te loga. Atunci când te loghezi, poți bifa și două opțiuni: să rămâi logat pe cont (foarte utilă pentru că nu trebuie să mai completezi userul și parola de fiecare dată) și să te autentifici cu touch ID (facilitate disponibilă doar pe smartphone-urile mai moderne).
 


2. CE NE OFERĂ APLICAȚIA?

Imediat după ce ne logăm vom observa că partea de sus a paginii arată cam așa: 

Aici avem mai multe butoane / opțiuni, după cum urmează : 

  • Meniu principal - îl activăm apăsând butonul din colțul stânga sus reprezentat printr-un om și 3 linii. Aici vom găsi toate opțiunile care țin de cont: pariurile mele, notificările mele, setări pariuri, casierie, bonusuri, istoric, promoții, cont și multe altele.
  • Pariurile mele - le putem accesa rapid apăsând al doilea buton din stânga, cel reprezentat printr-un ceas și un calendar. Aici putem vedea rapid atât pariurile noastre decise, cât și cele aflate în desfășurare, și tot de aici putem utiliza opțiunea de cash out la pariurile indecise.
  • Depuneri - apăsăm pe secțiunea unde scrie balanța noastră (în cazul nostru RON 0.00). De aici putem efectua o depunere utilizând un card de credit/debit, Neteller sau Paysafecard. Din păcate nu putem depune prin Skrill direct de pe telefon / tabletă, astfel încât dacă vrem să folosim această metodă de plată va trebui să intrăm de pe un calculator. Datele la cardul de credit / debit se adaugă exact ca pe PC și nu vom intra în detalii.
  • Talon de pariuri și opțiuni populare - accesăm prin apăsarea butonului din dreapta sus. Aici putem vedea pariurile aflate în desfășurare și putem da cash out la ele, dar tot aici vom găsi și alte opțiuni. Dacă de exemplu în ziua respectivă are loc un eveniment sportiv foarte important (de exemplu o semifinală de Liga Campionilor), atunci va fi listată aici. Tot aici găsim link-uri rapide către pariuri live, pariurile de astăzi, pariuri de la A la Z, și link către pagina de Home. 

Mai jos poți vedea poze cu paginile accesate prin cele 4 butoane prezentate mai sus. Sub aceste opțiuni avem alte butoane prin care putem accesa secțiunea de promoții, meciurile de astăzi și câteva competiții de top care au loc în respectiva zi, dar nu cred că are rost să discutăm prea mult despre acestea. 

 

3. PARIURI ȘI JOCURI DE CAZINO DE PE MOBIL

Atât în cadrul aplicației cât și pe site-ul optimizat pentru mobil vom găsi toate meciurile și opțiunile de pariere disponibile pe PC, indiferent că pariem pre-meci sau live. Pariurile de lungă durată sau pariurile speciale nu lipsesc nici ele. Mai mult decât atât, avem acces chiar și la transmisiuni live video, deși probabil acestea vor putea fi accesate doar din cadrul aplicației. Astfel putem urmări gratuit din mers meciurile preferate; important este să ne țină netul! Mai multe informații despre serviciul de transmisiuni live video oferit de Sportingbet găsești aici : https://pariurix.com/sportingbet-tv-serviciu-de-live-streaming-complet-gratuit.html.

Îmi place faptul că pot adăuga la favorite meciurile preferate, dar nu îmi place că nu pot face același lucru și cu opțiunile de pariere pe care le folosesc mai des. Pot însă minimaliza opțiunile pe care nu prea le folosesc, ceea ce este bine. Un alt plus este acela că la meciurile live putem accesa rapid o fereastră cu tot felul de statistici, însă te avertizez că acestea au doar rol informativ și că agenția nu își asumă răspunderea pentru eventuale erori. În încheiere aș mai evidenția faptul că din cadrul aplicației Sportingbet putem accesa și jocuri de cazino. Nu vom găsi la fel de multe sloturi video și jocuri de masă ca pe PC, dar sunt suficiente încât să ne țină ocupați fără a ne plictisi.

PARIAZĂ DE PE MOBIL LA SPORTINGBET ȘI ÎNCASEAZĂ UN SUPER BONUS!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi