Vezi cum te poţi califica la Unibet Open Glasgow

Unibet Open LIVE este un program de turnee de poker live organizat de acest site de poker online. Prima etapă a avut loc la Copenhaga (26 februarie - 1 martie) şi doi români au reuşit performanţa de a ajunge până la masa finală, câştigând în total puţin 24.000 de euro.

unibet-open.jpg

Al doilea eveniment din 2015 Unibet Open va avea loc între 6 şi 9 iunie 2015 şi sperăm că vom vedea şi mai mulţi români cu rezultate notabile. Nu trebuie să ai cine ştie ce bankroll pentru a ajunge să joci poker direct pe terenul echipei Celtic Glasgow. Asta pentru că în softul Unibet există turnee de calificare care încep doar de la câţiva euro. Găsiţi aceste turnee de calificare în softul de poker dând click pe "Tournaments" > "Full Scedule" şi apoi filtraţi după tipul de turneu "Unibet Open".

În cadrul acestor calificări se oferă pachete de câte 2.000 de euro fiecare. Acestea includ cazare pentru patru nopţi, buy-in-ul la marele eveniment (1.000 + 100 euro), bani de cheltuială şi pentru călătorie (25 de euro), mic dejun şi cină zilnic pe durata turneului.

Dacă ne raportăm la valoarea minimă de la care încep înscrierile la sateliţi şi pachetul de 2.000 de euro oferit ca premiu credem că este destul de profitabil să vă încercaţi norocul. Daţi click aici şi înregistraţi-vă şi apoi intraţi la mese.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi