Vezi cum rezultatele surpriză din preliminariile pentru Euro 2016 au influențat cotele la pariuri!

Înainte de startul preliminariilor pentru Euro 2016 v-am prezentat cotele pe care aceată casă de pariuri le oferea fiecărei țări în parte să se califice la turneul final din Franța de peste doi ani. Articolul respectiv poate fi accesat prin acest link.

În primele trei etape am avut însă parte de niște rezultate de-a dreptul halucinante, care au dat peste cap situația în anumite grupe. În cele ce urmează vă vom prezenta ce efect au avut aceste rezultate asupra șanselor de calificare a naționalelor importante din punct de vedere a cotelor, și vom încerca să găsim pariuri de pe urma cărora putem profita.

Grupa A >>> Pariază aici pe această grupă!
Olanda avea o cotă de doar 1.18 să câștige această grupă însă după înfrângerile cu Cehia și Islanda cota ei a urcat la 1.75. Chiar și așa, acest pariu nu pare în acest moment foarte atractiv ținând cont că cele două echipe care au răpus "Portocala Mecanică" împart fotoliul de lider cu 9 puncte, cu șase lungimi de undă peste naționala lui G. Hiddink. Dacă credeți că forma proastă va continua și aceasta nu va prinde turneul final, trebuie să știți că cota oferită este de 9.00.

grupa-a.png

Grupa B >>> Pariază aici pe această grupă!
Exceptând rezultatele slabe ale Bosniei (echipă care a jucat la Mondialul din Brazilia) nu putem spune că am avut surprize notabile în această grupă. Țara Galilor are o cotă de 2.45 că va prinde turneul final, cotă bună pentru naționala lui Bale care are șapte puncte în acest moment în condițiile în care principalii rivali la poziția secundă, bosniacii, au avut un început ezitant de campanie. Totuși partida de vineri cu Belgia pare să fie prilejul perfect pentru galezi să vadă exact cum stau în această grupă. 

grupa-b.png

Grupa C >>> Pariază aici pe această grupă!
Deținătoarea titlului european, Spania, rămâne favorită certă să iasa prima în grupa C cu o cotă de doar 1.12 în ciuda înfrângerii surprinzătoare cu Slovacia, națională care are acum o cotă de 7.00 să câștige grupa. Recomandăm să evitați pariuri precum "Slovacia se califică" sau "Ucraina se califică" pentru că ambele au cotă de doar 1.10 - 1.20 la acest pronostic iar una din ele mai mult ca sigur va fi nevoită să joace baraj.

grupa-c.png

Grupa D >>> Pariază aici pe această grupă!
Faptul că Germania, campioana mondială din acest an, a scos doar patru puncte în primele trei etape nu a speriat casele de pariuri care încă o consideră favorită certă să câștige grupa cu o cotă de 1.20. Credeți că Polonia sau Irlanda pot produce surpriza? Cote de 8.00 și 9.00 că acestea vor triumfa în grupa D, cote sensibil mai mici decât aveau la începutul campaniei de calificare. Aceste trei țări par în acest moment favorite clare la primele trei locuri, dar dacă credeți că Scoția se poate infiltra pe un loc care să o trimită la turneul final, puteți paria că "Scoția se califică @ 2.75".

grupa-d.png

Grupa E >>> Pariază aici pe această grupă!
La începutul campaniei de calificări, Anglia și Elveția se băteau pe primul loc în grupă. Faptul că englezii au început perfect cu 3/3 iar elvețienii au scos doar trei puncte în trei meciuri, a făcut ca acum grupa să aibă o favorită certă. Anglia are cotă să se califice de pe primul de doar 1.10. Lituaniei i-au crescut considerabil șansele de a merge la turneul final, având acum o cotă de doar 11.00 să se califice față de 34.00 cât aveau la începutul campaniei.

grupa-e.png

Grupa F >>> Pariază aici pe această grupă!
În ciuda nenumăratelor surprize din primele etape, grupa F este una din puținele care și-a schimbat favorita la câștigarea grupei. Tricolorii se pot mândri cu această performanță, având acum o cotă de doar 1.65 să meargă mai departe de pe primul loc, față de 3.30 cât aveau înaintea meciului cu Grecia. Cota elenilor de a termina grupa pe primul loc a crescut de la 2.05 la 7.50 dar chiar și așa este clar că trebuie să evitați acest pariu. Irlanda de Nord, de la o cotă de 11.00 să se califice la turneul final, are acum o cotă de doar 2.00!

grupa-f.png

Grupa G >>> Pariază aici pe această grupă!
Liderul Austria are o cotă de 5.50 să termine grupa pe locul pe care se află acum, pariu ce pare interesant în condițiile în care nici Rusia nici Suedia nu sunt super forțe de la care să ne așteptăm că pot câștiga grupa fără probleme. Și cota de 1.53 că naționala lui M. Koller va prinde turneul final nu este de neglijat.

grupa-g.png

Grupa H >>> Pariază aici pe această grupă!
Clar luptă în doi pentru primul loc între Italia și Croația. Norvegia are o cotă de 1.85 să prindă turneul din Franța. Este greu de zis dacă va reuși această performanță sau nu, dar la cum arată grupa, are șanse foarte mari să își joace această șansă la baraj. Credeți că îi suflă Bulgaria locul 3 și apoi trece și de baraj? Cotă de 5.50 în acest moment!

grupa-h.png

Grupa I >>> Pariază aici pe această grupă!
Din păcate găsim pariuri doar pe câștigătoarea grupei, nu și pe echipele care se vor califica. Ceea ce este păcat, pentru că soarta grupei pare foarte imprevizibilă după rezultatele din primele meciuri. Portugalia rămâne favorită la primul loc cu o cotă de 1.55 în ciuda înfrângerii cu Albania din primul meci. Și că vorbim de Albania, ar fi fost interesant să vedem ce cotă are pentru o eventuală calificare.

 grupa-i.png

 Cote pentru opțiunea "Se califică la Euro":

se-califica.png

Pariati acum pe preliminariile Campionatului European de fotbal. Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!